Volkswagen Golf GTE

Wilt u ook nu nog profiteren van slechts 15% bijtelling? Dat kan!

Wij hebben nog diverse auto's op voorraad staan zodat u de komende jaren nog profiteert van de gunstige bijtellingsregels. U least de Golf GTE voor € 569,-* per maand.

Wees er wel snel bij, op=op!

Direct een offerte aanvragen

Voordelen

✓ Dankzij de CO2-uitstoot van 35 g/km komt de GTE in aanmerking voor slechts 15% fiscale bijtelling bij zakelijk gebruik (2016).
✓ Als lid van de GT-familie is de Golf GTE voorzien van sportieve details en een dynamisch rijgedrag.
✓ Het systeem levert een gezamenlijk piekvermogen van 150 kW/204 pk en maximaal 350 Nm koppel.

De Golf GTE heeft een 1.4 TSI-benzinemotor en een e-motor die samen maximaal 204 pk vermogen en 350 Nm trekkracht leveren. Het prestatiepotentieel is opmerkelijk, mede dankzij de standaard DSG-automaat; de ‘0 – 100’  kan in 7,6 s en de topsnelheid bedraagt 217 km/h.

"Met een druk op de als sportknop werkende GTE-toets staat de hele aandrijflijn op scherp; de DSG-bak schakelt terug bij de minste of geringste beweging van het gaspedaal en het toerental van de motoren schiet flink omhoog." - Cornelis Kit, AutoWeek

 

Auto zonder beperkingen

De GTE is ontwikkeld met het oog op dagelijkse bruikbaarheid. Zo trekt hij aanhangers tot anderhalve ton. De bagageruimte bedraagt een bruikbare 272 liter, met de achterbank neergeklapt zelfs 1.162 l.

Direct een offerte aanvragen

Heeft u nog veel vragen over elektrisch rijden? We hebben de belangrijkste vragen voor u op een rij gezet.

Lees meer over elektrisch rijden

 

*) Leasetarief obv Full Operational Lease (zakelijk), 60 maanden/10.000 km per jaar. Bedrag excl. BTW, excl. brandstof en excl. laadpakket.