Volkswagen Passat

Lease de Volkswagen Passat vanaf €465,-* per maand

De Volkswagen Passat heeft een geheel nieuw design en bevat een groot aantal nieuwe technieken. Dit betekent de perfecte combinatie van comfort, elegantie en dynamiek. Gebouwd voor mensen die begrijpen wat belangrijk is in het leven.

De nieuwe Passat is er met een breed scala aan TSI-benzine- en TDI-dieselmotoren. Alle motoren hebben directe inspuiting, turbotechnologie, start/stop en hergebruik van remenergie. Samen met het lagere gewicht wordt de Passat daardoor tot 20% zuiniger. Er zijn uiteraard TSI- en TDI-modellen met 20% bijtelling. De 2.0 TDI biturbo is het hoogstandje in de dieselrange. Deze motor met 240 pk en 500 Nm  wordt geleverd in combinatie met  vierwielaandrijving (4MOTION). Hoge prestaties (top 240 km/h, 0-100 km/h in 6,1s) gaan samen met een normverbruik van 5,3 l/100 km.

Passat plug-in hybride: 7% bijtelling

De Passat is er ook als plug-in hybride. Het samenspel van een TSI-benzinemotor en een elektromotor (systeemvermogen 155 kW/211 pk) zorgt voor goede prestaties in combinatie met zeer gunstige cijfers voor verbruik en CO2-uitstoot. Het resultaat: slechts 7% fiscale bijtelling in 2015.

Innovatief dashboard

De vernieuwde Passat wordt als eerste Volkswagen leverbaar met het digitale, interactieve Active Info Display. Dit geeft haarscherp onder andere navigatiekaarten, actuele snelheid, toerental én infotainmentfuncties weer. Ook nieuw is het head-up display, dat belangrijke informatie direct in uw blikveld projecteert. Waarschuwingsmeldingen ziet u zo nog sneller, waardoor uw reactietijd korter wordt.

Altijd verbonden

Er is keus uit vijf multimediasystemen met kleurenaanraakscherm, waarvan twee met navigatie. Met he t optionele MirrorLink kunnen Android-apps via het infotainment worden bediend en komen allerlei online functies beschikbaar. Car-Net biedt online mogelijkheden zonder smartphone: ‘real-time’ verkeer-/weer-/parkeerinfo, Google Maps en meer. Passagiers kunnen hun mobiele apparaten met de Passat en het internet verbinden via de WiFi-hotspot. Met een speciale app en een tablet kan je dan zelfs het complete infotainment bedienen.

Assistentie in alle omstandigheden

Ook wat betreft veiligheid zet de nieuwe Passat de toon. De optionele veiligheids- en assistentiesystemen van de nieuwe Passat helpen u op allerlei manieren om op te letten. Zo parkeert u eenvoudig in met Park Assist en rijdt u ontspannen in de file met de File-assistent. De Emergency Assist kan door tijdig corrigerend in te grijpen zelfs gevaarlijke situaties voorkomen. Zo zijn er nog negen assistenten die u het leven makkelijker én veiliger kunnen maken.

*) Leaseprijs o.b.v. 60 maanden en 20.000km per jaar. Excl BTW en brandstof.