FleetServices

Bij Volkswagen Pon Financial Services weten we wat er allemaal bij uw wagenpark komt kijken en daarom kunnen we een stap voor blijven. Onze proactieve dienstverlening is gericht op u als wagenparkbeheerder en op uw leaserijders. Met onze maatwerk concepten bieden we u de juiste oplossing voor uw gewenste flexibiliteit. Dit vindt u terug in onze weloverwogen en innovatieve lease producten.

De voordelen van onze FleetServices

  • Alle merken van de Volkswagen Groep. En meer!
  • Proactieve samenwerking
  • Medewerkers met een autohart
  • Innovatieve lease producten

Contactformulier

Contact FleetServices

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30.

(033) 4549131

Fleetservices@vwpfs.nl

Volkswagen bedrijfswagens - Volkswagen Pon Financial Services Internationaal

Profiteer van onze wereldwijde samenwerking

Heeft u buitenlandse vestigingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van een internationale coördinatie door ons hoofdkantoor Volkswagen Financial Services AG in Braunschweig (Duitsland) of van rechtstreekse contacten met de landen waar u bent gevestigd.

Volkswagen Pon Financial Services vertegenwoordigt op vijf continenten de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Porsche. Als marktleider in Europa bewijzen we over veel kennis en ervaring te beschikken op het gebied van automotive, leasen en mobiliteit. Die combinatie maakt onze dienstverlening uniek.
Fleetcalculator - Volkswagen Pon Financial Services Tenders/ aanbestedingen

Een gespecialiseerd team staat voor u klaar

De tenderdesk van Volkswagen Pon Financial Services beschikt over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in het beantwoorden van nationale en internationale aanbestedingen met een complexe karakter. Als aanbestedende partij heeft u één vast aanspreekpunt en bent u verzekerd van volledige aandacht en een accurate invulling van uw aanvraag.

Contact Tenderdesk
Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30.

+ 31 (0)33 454 91 31

tenderdesk@vwpfs.nl

Overleg - Volkswagen Pon Financial Services Tussenpersonen

Maatwerkoplossingen voor uw klanten

Werkt u als tussenpersoon? Bij Volkswagen Pon Financial Services begrijpen we als geen ander wat er allemaal bij het wagenpark van uw klanten komt kijken. We denken steeds een stap vooruit. Onze proactieve dienstverlening is gericht op u als tussenpersoon en op de wagenparkbeheerder en leaserijder. Door onze maatwerkoplossingen bieden we uw klanten de flexibiliteit en mobiliteit die zij wensen. Dit vindt u terug in onze weloverwogen leaseproducten.

We zijn u graag van dienst. Schroom niet contact op te nemen met onze afdeling FleetServices.