Hulpverlening op vakantie

Autopech tijdens de vakantie is erg vervelend, helaas kan het iedereen overkomen. Hulpverlening is inbegrepen in het leasecontract. We geven u graag een aantal tips om u voor te bereiden mocht u onverhoopt toch hulpverlening nodig hebben.

 Daar staat u dan, tijdens de vakantie met pech langs de weg. Zodra bij de alarmcentrale bekend is dat u wordt afgesleept, gaan ze over tot hulpverlening. U hoeft hier niet op te wachten bij de garage. We adviseren u naar rustige plek te gaan en daar te wachten op vervolghulp en instructies zoals bijvoorbeeld vervangend vervoer.

 Mocht u vervangend vervoer nodig hebben dan heeft u altijd een creditcard nodig voor borgstelling. De kosten hiervoor worden wel via ons verwerkt. Iedereen mag van ons in de leaseauto rijden, we hebben alleen als voorwaarde dat de bestuurder in bezit is van een in Nederland geldig rijbewijs. Maar het kan zijn dat uw werkgever in het regelement iets anders heeft vastgesteld. Checkt u dit alstublieft bij uw werkgever om zo vervelende situaties achteraf te voorkomen.

Hulpverleningsvoorwaarden VWPFS
ANWB zomerwijzer 2017