Beloningen voor mijden avondspits A12

Rijdt u geregeld in de avondspits tussen Utrecht en Nieuwegijn? Vanaf 31 oktober 2016 is het mogelijk om te sparen voor leuke cadeaus door het mijden van de avondspits. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich te registeren op www.spitsmijdenA12.nl

Hoe werkt het
Afgelopen periode zijn de kentekens van alle voertuigen op traject A12 Utrecht/nieuwegijn gescand. Op basis van deze gegevens kunt u punten verdienen door de spits te mijden; hoe vaker u de afgelopen periode in de spits heeft gereden, hoe meer punten u kunt verdienen. Voor elke avondspits die u mijdt verdient u 400 punten. Deze zijn aan het eind van het project via de webshop in te leveren voor bepaalde producten en cadeaubonnen. Hierbij geldt: 100 punten is gelijk aan 1 euro.

Hoe verdien ik de punten?
De beloningsperiode loopt van 31 oktober 2016 t/m 3 februari 2017. Je verdient punten als je onderstaande spitsen succesvol weet te mijden:

  • Avondspits (15:30 – 19:00 uur) van west naar oost, van knooppunt Oudenrijn richting knooppunt Lunetten (Arnhem/Amersfoort)
  • Avondspits (15:30 – 19:00 uur) van oost naar west, van knooppunt Lunetten richting knooppunt Oudenrijn (Den Haag/Amsterdam)

Rekenvoorbeeld:
U bent het afgelopen jaar gemiddeld 5 keer per week in de avondspits gescand op de A12 tussen Utrecht en Nieuwegijn. Vanaf 31 oktober tot 3 februari mijdt u deze spits compleet; u verdient daarmee 2000 punten per week gedurende 13 weken. Daarmee heeft u 26000 punten gespaard, wat gelijk is aan 260,- tegoed voor de Spitsmijden webshop.

Beloningen
Vanaf 3 februari zijn de beloningen viade Spitsmijden webshop te bestellen. U komt ook in aanmerking voor een wekelijkse prijzenverloting als u minimaal één avondspits mijdt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.spitsmijdenA12.nl

Heeft u liever dat uw kenteken niet gebruikt wordt voor verkeersonderzoeken- en acties? U kunt zich hiervoor afmelden via www.scanmijniet.nl