Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line

De Volkswagen T-Roc is er nu ook als extra sportieve R-Line. Met de R-Line styling wordt het uiterlijk van deze crossover van Volkswagen nóg krachtiger en krijgt het interieur een sportieve en hightech ambiance.

Als R-Line heeft de T-Roc Sport nog meer road presence. Deze extra sportieve T-Roc is ondermeer voorzien van speciale R-Line bumpers met in de voorbumper zwarte luchtinlaten en in de achterbumper een zwarte diffuser. De dorpellijsten zijn gespoten in de kleur van de carrosserie. Ook de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ zijn blikvangers - 19-inch lichtmetalen velgen ‘Suzuka’ zijn beschikbaar.  De LED koplampen en donker getinte LED-achterlichten (standaard op T-Roc Sport) vormen een fraai geheel met de sportieve looks van deze T-Roc.

Higtech en sportief
Het interieur van de T-Roc Sport R-Line ademt hightech luxe en sportiviteit, met ondermeer het fraaie en innovatieve Active Info Display, een zwarte dakhemel en het met leder beklede R-line sportstuur met contrasterende stiksels. De Sport-comfortstoelen zijn bekleed met speciale R-Line stoffen en lederlook met contrasterende stiknaden. Andere opvallende accenten zijn de pedalen en voetsteunen van edelstaal, aluminium R-Line instaplijsten, vloermatten en een versnellingspookhoes met contrasterende stiksels. Bij het starten verschijnt het R-Line logo op het multifunctionele display.

Volkswagen T-Roc

 

Bron: Volkswagen