Aandeelhouders & organisatiestructuur

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture. Onze aandeelhouders zijn Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings.

Volkswagen Financial Services AG is voor 60% aandeelhouder van ons bedrijf. Zelf is het een 100% dochter en zelfstandig bedrijfsonderdeel van Volkswagen AG. Volkswagen Financial Services AG is een wereldwijd opererend concern op het gebied van financiële dienstverlening met als thuisbasis Braunschweig in Duitsland. Volkswagen Financial Services AG is in Europa de grootste financiële dienstverlener in de autobranche en opereert wereldwijd. Zie ook www.vwfs.com.

Pon Holdings is voor 40% aandeelhouder van ons bedrijf. Pon Holdings, van oorsprong een Nederlands familiebedrijf, is uitgegroeid tot een internationaal concern met vestigingen over heel de wereld. De voornaamste activiteiten zijn ondergebracht in Pon´s Automobielhandel (de importeur), Automotive Markets, Dealer Operations en Pon logistiek. Daarnaast is er Pon Equipment & Power Systems, een groep werkmaatschappijen die handelt in motoren, intern transportmaterieel en bouw- en grondverzetmachines. Zie ook www.pon.nl

 vwpfs2016org