Onze ondernemingen

DutchLease Logo DutchLease

Als middelgrote universele leasemaatschappij maakt DutchLease deel uit van Volkswagen Pon Financial Services.

Bij DutchLease draait het erom u persoonlijk en nuchter, maar vooral snel van dienst te zijn. Bij DutchLease heeft u altijd een vaste contactpersoon.

Gewoon direct weten waar je aan toe bent. Dat is leasen bij DutchLease.
Ga naar DutchLease.nl

EasyRent Logo EasyRent

EasyRent Autoverhuur is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in autoverhuur. Kennis van de particuliere en zakelijke markt, snelheid, gemak en persoonlijke aandacht vormen de kernbegrippen binnen onze organisatie.

Door onze 9 vestigingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Deventer én ons partnership met Euromobil, kunnen we in heel Nederland uw huurbehoefte vervullen.

Ga naar EasyRent.nl

MAN Logo MAN Financial Services

MAN Financial Services levert passende financiële oplossingen voor de wegtransportsector waarin het gebruik van de MAN-truck centraal staat.Tevens biedt MAN Financial Services financieel maatwerk voor kranen, trailers, aanhangwagens en opbouwen.

MAN Financial Services biedt daarnaast ook verzekeringen voor MAN bedrijfswagens, ladingverzekeringen, werkmateriaal en verdere verzekeringsproducten voor de transportsector.

Ga naar Man Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services biedt de automobilist oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing (zakelijk en private lease) met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt.

Voor de verschillende merknamen (Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche en Bentley) zijn financiële diensten pakketten samengesteld met het merk als uitgangspunt.