Wie wij zijn


Volkswagen Pon Financial Services. Ooit opgericht als Volkswagen Bank om klanten in staat te stellen een Volkswagen te kopen. Nu, ruim 55 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een financiële speler van topformaat. Voor vele automerken. Daar werken we samen met importeur Pon en het dealernetwerk keihard aan. Maar onze droom reikt verder, het is tijd voor een volgende stap. We willen de grootste financieel specialist van Nederland worden op gebied van mobiliteit.

Onze afkomst bepaalt onze toekomst. Met Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon (40%) als moederbedrijven zijn we geboren en getogen met een autohart. Autogekken zijn we. Op een aanstekelijke manier. Dat autohart heeft er ook voor gezorgd dat we nu alles weten van mobiliteit. Elke mobiliteitsbehoefte haarscherp herkennen, precies weten waar de oplossing ligt. En met een ruime keuze in merken, financiële diensten én samenwerking met onze partners is daarom geen mobiliteitsvraag ons te gek. Voor iedereen hebben wij het ideale mobiliteitsplaatje. Dat maakt ons anders dan anderen.


Onze toekomstdroom

Bij Volkswagen Pon Financial Services hebben we een toekomstdroom waar we elke dag graag voor uit ons bed komen. In onze droom zien we volledige vrijheid in mobiliteit, voor iedereen. We bedoelen daarmee dat iedereen beschikt over een compleet en betaalbaar mobiliteitsplaatje om zo efficiënt mogelijk van A naar B te komen. En van C naar D. De ene keer met de fiets, dan weer de auto, of de trein, en zo verder. Kortom, het ideale plaatje gebaseerd op individuele behoefte die totale keuzevrijheid biedt. Het mooie daarvan: het bespaart tijd, geld én maakt het leven een stukje completer. Dat is zoals wij onze weg naar de toekomst zien, dat is onze ‘drive’.

Hoe we dat doen

Bewegingsvrijheid in mobiliteit, voor iedereen. Daar gaan we elke dag voor. En als specialist in financiële oplossingen in mobiliteit beschikken we over een heel pallet aan producten en diensten om onze verwachtingen waar te maken. Of beter: te overtreffen.

Financieren

Om keuzes te kunnen maken in mobiliteit, heb je ruimte nodig. Financiële ruimte. Daarom bieden wij financieringen die voor iedereen bereikbaar zijn en zijn aangepast op de mobiliteitskeuze.

Leasen

Met onze leaseproducten maken we vervoersmiddelen van alle merken bereikbaar voor iedereen. Zo bieden wij voor ieder een ideaal leaseproduct: van operational lease tot private lease, van auto tot fiets.

Verzekeren

Schade aan een voertuig loopt al snel in de papieren. Om mobiliteit betaalbaar te houden, hebben wij verzekeringsproducten waarbij je er financieel niet snel op achteruit gaat, mocht er onverhoopt wat mis gaan.

Mobiliteit

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben we specifieke mobiliteitsproducten voor specifieke mobiliteitsbehoeftes: van lease-fiets tot Openbaar Vervoer tot deelauto.