Wij zoeken een...

Stagiair Database Marketing

07 November 2018
Vacature nummer: 1929

Locatie: Amersfoort
HBO
Overig

 

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je een dynamische en uitdagende rol krijgt? Wil jij werkervaring op doen in een dynamische en veelzijdige organisatie. Wil je de kans krijgen om veel kennis en ervaring op te doen binnen een grote organisatie met een gezellige, informele sfeer? Wij zijn op zoek naar een stagiair!

 

Wat ga je doen?

Op de afdeling CRM/Customer Experience ga jij met jouw frisse blik en vernieuwende ideeën meewerken met het team. Als stagiair Database Marketing houd je je bezig met het ondersteunen bij de uitvoering van uiteenlopende CRM-activiteiten zoals (e)mailing, campagnes, sales support en data management. Je maakt deel uit van een collegiaal en enthousiast team van jonge, ervaren professionals. Naast meewerken met de dagelijkse werkzaamheden krijg jij de kans om onderzoek te doen naar de klanten in onze database. Hierbij ga je een analyse maken en stel je proces schema’s op.

 

Wie zoeken wij?

Je volgt een opleiding op HBO of WO niveau in de richting van Commerciële Economie, Business IT & Management, Bedrijfskundige Informatica of Marketing. Je hebt kennis van of interesse in databases en/of rapportagetools. Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en zelfstandig. Je hebt kennis van marketing en sales en kunt overweg met MS Access en MS Excel. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houd je van aanpakken.

 

Wat krijg je daarvoor terug?

Naast een stagevergoeding van 300 euro op fulltime basis ga jij ervaring op doen op een leuke afdeling en verbreed je jouw kennis van het vak. Daarnaast krijg je de kans om kennis te maken met werken bij een grote professionele organisatie. Door de verschillende mogelijkheden vorm jij een breed beeld en ontdek je snel jouw rol als marketeer.

 

Waar ga je stage lopen?

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. De organisatie bestrijkt de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

 

De organisatie is via Volkswagen Financial Services AG (VWFS) gelieerd aan Volkswagen AG. Volkswagen AG heeft als doel om de grootste autoproducent ter wereld te worden. De financiële dienstverlening van VWFS ondersteunt dit doel. VWPFS heeft een sterke groeiambitie. De cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en informeel. De organisatie is vol in beweging en werkt met collega’s die continu werken aan verbetering van dienstverlening.

 

 

Heb je interesse in deze stage? Reageer via de sollicitatiebutton!

Solliciteer Direct!

Bekijk alle vacatures

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Volkswagen Pon Financial Services? Neem gerust contact op met onze Corporate Recruiter Lianne van Beekhuizen.

0334549922

jobs@vwpfs.nl

Postadres:

Volkswagen Pon
Financial Services
Afdeling HR
Saturnus 1
3824 ME Amersfoort