Nieuws

Volkswagen Pon Financial Services voornemens Huiskes-Kokkeler Autolease over te nemen

Amersfoort, 20 april 2021 - Volkswagen Pon Financial Services heeft overeenstemming bereikt om Huiskes-Kokkeler Autolease over te nemen. De transactie is ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Naar verwachting zal de beoogde transactie nog voor het einde van het tweede kwartaal 2021 definitief afgerond zijn.

De beoogde overname van Huiskes-Kokkeler Autolease is in lijn met de groeistrategie van Volkswagen Pon Financial Services, die de afgelopen jaren al meerdere leaseportefeuilles heeft overgenomen.

Huiskes-Kokkeler Autolease
Huiskes-Kokkeler Autolease, onderdeel van Huiskes-Kokkeler Autogroep, is met vijf dealer vestigingen de grootste aanbieder van mobiliteit in de regio Twente. Huiskes-Kokkeler Autogroep staat voor een klantgerichte benadering door innovatief, doelgericht en met passie te werken. Dit is wat hun uniek en authentiek maakt op het gebied van mobiliteit en lease. Met de overname van het leasebedrijf kan het bedrijf verder groeien en mobiliteit aan blijven bieden tegen een onderscheidend serviceniveau.

Volkswagen Pon Financial Services
Volkswagen Pon Financial Services is de tweede grootste leasemaatschappij van Nederland. Zij biedt zowel de zakelijke als particuliere klant op automotive toegesneden financiƫle, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan. Deze producten zijn nauw met elkaar verbonden waardoor er totale vrijheid in mobiliteit aangeboden kan worden. Volkswagen Pon Financial Services heeft een intensieve samenwerking met het dealernetwerk van aandeelhouder Pon. Daarnaast heeft zij ook een universele tak voor de overige merken.