Volkswagen Pon Financial Services

Zero Emission Mobility

Duurzame proposities voor de zakelijke en particuliere markt

Om verder opwarming van de aarde tegen te gaan, moet er snel een eind komen aan de uitstoot van fossiele brandstoffen, de belangrijkste oorzaak van overmatige CO2-uitstoot. Onze moedermaatschappij Volkswagen AG is met ruim 120 miljoen auto's op de wegen één van de grootste autoproducenten ter wereld. Over de 12 merken van het concern komen daar jaarlijks 11 miljoen voertuigen bij.

De fabrikant zit nu middenin de grootste transformatie uit haar geschiedenis. In totaal wordt er momenteel 34 miljard geïnvesteerd in een compleet nieuwe generatie zero-emission voertuigen. Audi heeft de e-tron al geïntroduceerd en volgend jaar verwachten wij het eerste elektrische model van de ID familie: De ID.NEO. En snel zullen er nog tientallen elektrische modellen volgen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA. Maar wij bieden meer dan alleen de Volkswagen groepmerken. Ook voor andere merken streven wij ernaar om zoveel mogelijk elektrisch op de weg te zetten. En daarbij kijken we verder dan alleen de auto, want bieden wij ook mobiliteitsoplossingen met fietsen, openbaar vervoer en deelauto’s aan bijvoorbeeld.

Wij hebben onszelf als doel gesteld om voorop te lopen als het gaat om Zero Emission Mobility. Dat doen we door het ontwikkelen van slimme en duurzame proposities voor de zakelijke en particuliere markt, maar ook door onze dealers te helpen zodat wij kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in de markt. Daarin streven we altijd naar mobiliteit met minimale impact op het milieu.