Volkswagen Pon Financial Services

Mobiliteit voor particulieren

Mobiliteitsoplossingen

Flexibele mobiliteit is niet alleen interessant voor organisaties. Ook als particulier heeft u bij Volkswagen Pon Financial Services diverse opties. Naast het financieren van uw auto, kunt u bijvoorbeeld ook een auto private leasen. En wat dacht u van fietsen? In samenwerking met Gazelle kunt u deze ook financieren of private leasen.

Private Lease
Met private lease rijdt u voor een overzichtelijk, vast bedrag per maand een nieuwe auto. Een grote investering is niet nodig, het maandbedrag bevat alle kosten die u normaal kwijt zou zijn aan onder andere wegenbelasting, een all risk verzekering en onderhoud en reparatie, met uitzondering van de kosten voor brandstof. Via autoabonnement.nl private least u een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA.
Fietsen
Met de komst van de (elektrische) fiets is ook de behoefte aan financiële dienstverlening gegroeid. Betaal uw fiets in één keer via financiering, of wordt volledig ontzorgd in onderhoud, schade, pechhulp en reparatie met private lease. Maar ook in de zakelijke markt groeit het gebruik van de (elektrische) fiets in combinatie met leasing. En zeker de komende tijd, want vanaf 2020 is er de mogelijkheid een (elektrische) fiets tegen een bijtelling van slechts 7% te leasen.