Volkswagen Pon Financial Services

Fietsen

(Elektrische) fiets financieren of leasen

Bij Volkswagen Pon Financial Services financiert of least u niet alleen auto’s maar ook (elektrische) fietsen. Wilt u een nieuwe (elektrische) fiets maar liever niet in één keer betalen? Kies dan voor financieren. Interesse in het geheel ontzorgd leasen van een (elektrische) fiets, zowel zakelijk of particulier? Dat kan ook! U kunt zelfs tegelijkertijd een auto en (elektrische) fiets leasen, wel zo gemakkelijk. Kies uit onze diverse producten het beste wat bij uw situatie past.
Particulier fiets financieren

 

Fiets financieren

Wel een nieuwe fiets maar liever gespreid betalen?

Dat kan bij Volkswagen Pon Financial Services door middel van het financieren van uw fiets. Dit doen wij in samenwerking met Gazelle. Op een Gazelle fietst u zelfverzekerd. Want u weet dat uw fiets alles aankan. Wilt u nu al een Gazelle hebben, maar betaalt u liever gespreid? Voor een vast maandbedrag fietst u een gloednieuwe Gazelle! U bent direct eigenaar en u regelt de financiering van uw Gazelle eenvoudig online. Simpeler kan niet!

Kies op de Gazelle website de fiets die bij u past, kijk welke opties mogelijk zijn bij de fiets (accu, verzekering of pechhulp) en vraag hem online aan. Gazelle zetten hem voor u klaar bij uw Gazelle-winkel in de buurt.

Een nieuwe Gazelle fiets op afbetaling

  • Kies eenvoudig en snel online uw (elektrische) fiets op Gazelle.nl
  • Kies zelf opties als een verzekering, pechhulp of verlengde garantie
  • Bepaal zelf uw maandbedrag door een looptijd te kiezen (24, 36 of 48 maanden)
  • Direct eigenaar van uw Gazelle
  • Haal uw fiets op bij een Gazelle-winkel om de hoek
  • Ruim 1100 servicepunten door Nederland

Fiets particulier leasen

Fiets private leasen

Als u een stuk gaat fietsen, wilt u zeker zijn dat u altijd goed thuis komt. Daarom kiest u voor het leasen van een fiets. Dankzij lease, wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe fiets. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En aan het eind van het contract, levert u de fiets gewoon weer in. Dat is fietsen anno nu.

 

Volledig ontzorgd een fiets leasen

  • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
  • Keuze in o.a. fiets, kleur en accu
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Eenvoudig en snel online geregeld

ANWB
We werken samen met de ANWB voor het aanbieden van private lease fietsen. Op dit moment lease je gemakkelijk en snel een
(elektrische) fiets.

 

Bekijk direct het aanbod