Autocash  Einde contract | VWPFS
Einde contract

Uw AutoCash autofinanciering loopt af. Wat nu?

Binnenkort is het alweer zo ver. Je auto is bijna afbetaald en dan is ie helemaal van u. Een goed moment om stil te staan bij de praktische zaken en natuurlijk de mogelijkheden voor misschien wel een nieuwe auto! 

 

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe auto, de keus is aan u.

De inruilwaarde van uw auto zal u positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan u denkt. Met de inruilwaarde kunt u namelijk een groot deel van uw nieuwe auto direct betalen. En de rest betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijdt u weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Ga dan naar uw dealer. Ze helpen u graag met de inruil van uw auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

 

Heeft u een slottermijn in uw huidige financiering?

Het kan zijn dat u bij het afsluiten van uw financiering hebt gekozen voor een slottermijn. Wat was dit ook alweer? In dat geval heeft u een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Hierover betaalt u dan alleen rente en geen aflossing. Dit noemen we de slottermijn en zorgt voor lage maandbedragen. De slottermijn wordt samen met de betaling van uw laatste maandbedrag afgeschreven. Bij afsluiten wordt de slottermijn nooit hoger vastgesteld dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Kiest u voor een nieuwe auto dan lost u eerst de openstaande slottermijn af met uw inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kunt u gebruiken als de aanbetaling van uw nieuwe auto. En de rest betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract. 

 

Een slottermijn en komt de aflossing nu even niet uit?

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kunt u ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoeft u het bedrag nu niet in één keer te betalen en lost u het restbedrag in delen af. U rijdt dan nog even door in uw huidige auto en wanneer u toe bent aan uw volgende auto helpen we u weer verder!