Leasen
Rijden met gemak omdat u het verdient

Met onze leaseproducten maken we vervoersmiddelen van alle merken bereikbaar voor iedereen. Zo bieden wij voor ieder een ideaal leaseproduct: van operational lease tot private lease, van auto tot fiets.

Private lease auto
Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand met private lease. Wel een nieuwe auto maar liever niet in één keer betalen? En ook zonder zorgen over onderhoud, schade & pechhulp, belastingen, verzekering en zelfs reparatie? Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe fiets of auto.

Zakelijke lease
Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. De leaseauto staat niet op uw balans, zodat u ook uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder bent u met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week. 

Private Lease fiets of scooter
Als u op pad gaat, wilt u er zeker van zijn dat u altijd goed thuis komt. Daarom kiest u voor het leasen van een fiets of een scooter. Dankzij lease, wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u op een gloednieuwe fiets of scooter. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.