Volkswagen Pon Financial Services

Klantenservice

Bent u klant bij een van onderstaande labels?

Klik op het juiste label om naar de juiste klantenservice omgeving te gaan. Overige lease klanten kunnen verder naar beneden scrollen voor de zelfservice opties en  contactgegevens voor direct contact.

Hulp voor lease klanten

Bent u klant bij een ander label dan bovenstaande? Maak dan gebruik van onderstaande opties.

Bijtelling berekenen

Bereken eenvoudig en snel uw bijtelling via onze bijtellingscalculator.
Fleetplatform
Met het Fleetplatform kunnen berijders makkelijk zelf hun leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel indienen bij u, de wagenparkbeheerder.
Bekeuring
Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vaak vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt.
Aanvragen & declaraties
Als berijder kunt verschillende passen, verklaringen en machtigingen aanvragen. Daarnaast kunt u diverse gemaakte kosten declareren.
Schade & diefstal
Het kan altijd gebeuren dat uw auto schade oploopt. Zowel een eenzijdige schade als een schade waarbij een tegenpartij is betrokken, dient zo snel mogelijk bij ons gemeld te worden.
Reparatie, onderhoud & banden
Optimaal rijcomfort: daar bent u elke dag van verzekerd indien uw leaseauto altijd de benodigde professionele aandacht krijgt. Regel snel en eenvoudig uw zaken betreffende onderhoud en banden.
Brandstof
Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract ontvangt u een brandstofpas en inlog om uw brandstofgebruik in te zien.
Rijden in het buitenland
Europa kent diverse regels omtrent het rijden met een leaseauto in het buitenland. We hebben alle regels waar u rekening mee moet houden op een rij gezet.
Einde leasecontract
Aan het einde van uw leaseperiode kunt u uw auto makkelijk laten inspecteren en innemen door onze onafhankelijke inname partner Macadam.
Inleverafspraak maken
Om de innameprocedure voorspoedig te laten verlopen, dient u minimaal 5 dagen voor het aflopen van uw leaseovereenkomst een afspraak te maken met Macadam.
Eigen leaseauto overnemen
Wilt u graag blijven rijden in uw leaseauto als uw leasecontract ten einde is? Dat kan! Als leaserijder heeft u namelijk het eerste recht op koop, tegen een gunstige prijs.

Contactgegevens direct contact


Contact met de BerijdersDesk 

Voor vragen en verzoeken over onze financiële services kunt u contact met ons opnemen. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

 

Als klant van de overige labels dan de labels op rechts, kunt u ons voor al uw vragen of wijzigingen bereiken via bovenstaande contactgegevens.