Alles voor u als klant

Contact 

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw auto. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

Telefoon: (033) 454 95 55

Email: berijdersdesk@vwpfs.nl


Uitzoeken

Lease offerte

Leaseofferte

De ene leasevorm is de andere niet. De leasevorm die bij u past, heeft alles te maken met uw specifieke (bedrijfs)situatie. We bieden u alle mogelijke vormen van autolease afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Bijtelling

Bijtelling berekenen

Bereken eenvoudig en snel uw bijtelling via onze bijtellingscalculator.
Stock Lease
Fleetplatform
Met het Fleetplatform kunnen berijders makkelijk zelf hun leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel indienen bij u, de wagenparkbeheerder.

Rijden

Bekeuring
Bekeuring
Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is vaak vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt.
Aanvragen en declaraties
Aanvragen & declaraties
Als berijder kunt verschillende passen, verklaringen en machtigingen aanvragen. Daarnaast kunt u diverse gemaakte kosten declareren.
Schade en diefstal
Schade & diefstal
Het kan altijd gebeuren dat uw auto schade oploopt. Zowel een eenzijdige schade als een schade waarbij een tegenpartij is betrokken, dient zo snel mogelijk bij ons gemeld te worden.
Stock Lease
Onderhoud & banden
Optimaal rijcomfort: daar bent u elke dag van verzekerd indien uw leaseauto altijd de benodigde professionele aandacht krijgt. Regel snel en eenvoudig uw zaken betreffende onderhoud en banden.
Brandstof
Brandstof
Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract ontvangt u een brandstofpas en inlog om uw brandstofgebruik in te zien.
Rijden in het buitenland
Rijden in het buitenland
Europa kent diverse regels omtrent het rijden met een leaseauto in het buitenland. We hebben alle regels waar u rekening mee moet houden op een rij gezet.

Inleveren

Einde leasecontract
Einde leasecontract
Aan het einde van uw leaseperiode kunt u uw auto makkelijk laten inspecteren en innemen door onze onafhankelijke inname partner Macadam.
Inleverafspraak maken
Inleverafspraak maken
Om de innameprocedure voorspoedig te laten verlopen, dient u minimaal 5 dagen voor het aflopen van uw leaseovereenkomst een afspraak te maken met Macadam.
Eigen leaseauto overnemen
Eigen leaseauto overnemen
Wilt u graag blijven rijden in uw leaseauto als uw leasecontract ten einde is? Dat kan! Als leaserijder heeft u namelijk het eerste recht op koop, tegen een gunstige prijs.