Volkswagen Pon Financial Services wederom uitgeroepen tot Great Place to Work

Het redactieteam | 24-4-2024 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 24 april 2024
Amersfoort, 28 juni 2023 | Volkswagen Pon Financial Services heeft enkele weken geleden meegedaan met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work. In dit onderzoek geven medewerkers van de organisatie de mate van vertrouwen, trots, werkgeluk, verbinding en plezier binnen de organisatie aan. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Afgelopen week ontving de organisatie het officiële certificaat van Great Place to Work en mag het de titel Great Place to Work dragen.
Lees meer

Insurtech verzekeringsoplossing voor koeriers in leaseproduct Volkswagen Pon Financial Services

Het redactieteam | 7-12-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 7 december 2022
Volkswagen Pon Financial Services en Automotive Insurance gaan een samenwerking aan met Insurtech Zego. Bezorgdiensten en transport- en koeriersbedrijven in de operational en financial lease kunnen op deze manier focussen op een verbetering van het rijgedrag, wat de bedrijfsoptimalisatie ten goede komt.
Lees meer

Volkswagen Pon Financial Services nummer 1 van Nederland

Het redactieteam | 27-10-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 27 oktober 2022
Volkswagen Pon Financial Services is de grootste leasemaatschappij van Nederland. Dat werd gistermiddag bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Aumacon Leasemaatschappijen Top100.
Lees meer

Volkswagen Pon Financial Services uitgeroepen tot Great Place to Work

Het redactieteam | 14-7-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 14 juli 2022
Amersfoort, 11 juli 2022 | Volkswagen Pon Financial Services heeft enkele weken geleden meegedaan met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work. In dit onderzoek geven medewerkers van de organisatie de mate van vertrouwen, trots, werkgeluk, verbinding en plezier binnen de organisatie aan. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Afgelopen week ontving de organisatie het officiële certificaat van Great Place to Work en mag het de titel Great Place to Work dragen.
Lees meer

VWPFS Mobility: reizen met de alles-in-één-kaart

Het redactieteam | 7-7-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 7 juli 2022
Ze hebben bewust een tijdje gewacht om de buitenwereld erover te vertellen, maar eindelijk is het zover. Nu de implementatie bij uitzendorganisatie Olympia een feit is, staan Aart van de Poppe (tendermanager) en Johan Schallenberg (productmanager) te popelen om alles te vertellen over VWPFS Mobility.
Lees meer

Volkswagen Pon Financial Services wordt maatschappelijk sponsor van Stichting Ambulance Wens

Het redactieteam | 27-5-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 27 mei 2022
Amersfoort, 20 mei 2022 – Vandaag hebben Kees Veldboer Jr., directeur van de Stichting Ambulance Wens, Marcel Fickers en Jeroen de Bock, beiden Managing Director van Volkswagen Pon Financial Services, hun handtekening gezet onder het contract waarin een meerjarig maatschappelijk sponsorship is vastgelegd.
Lees meer

VWPFS tekent voor duurzaam partnership met Trees for All

Het redactieteam | 15-2-2022 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 15 februari 2022
De directie van Trees for All en de board van Volkswagen Pon Financial Services hebben vorige week de handtekening gezet onder het contract waarin een meerjarig duurzaam partnership is vastgelegd. Trees for All is een CBF-erkend Goed Doel. De stichting plant bossen in Nederland en het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden.
Lees meer

Volkswagen Pon Financial Services omarmt MONO rijden

Het redactieteam | 15-12-2021 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 15 december 2021
Onderweg bellen verdubbelt het risico op een ongeval, onderweg een tekst lezen of typen vergroot die kans met factor 6. Daarom omarmt Volkswagen Pon Financial Services de overheidscampagne MONO.
Lees meer

Hilti over vinden van ‘de perfecte leaseauto’ als belangrijkste arbeidsvoorwaarde

Het redactieteam | 20-9-2021 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 20 september 2021
Door de wereldwijde strategie CO2-neutraal in 2023 maakte Hilti Nederland een ommekeer in het leasen van bedrijfsauto’s. Hilti, de partner voor professionals in de bouw, verruilt daarom dit jaar haar volledige vloot van tweehonderd leaseauto’s op fossiele brandstof in voor een volledig elektrisch wagenpark bij Volkswagen Pon Financial Services. “Een intensief proces van testen en afwegen, waarbij Hilti is gekomen tot ‘de perfecte auto’ voor haar medewerkers,” aldus Joris Gompen (Financieel Directeur Hilti Nederland).
Lees meer

Invoering WLTP

Het redactieteam | 1-12-2020 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 1 december 2020
WLTP staat voor Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure en wordt gebruikt om het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de uitstoot van andere vervuilende stoffen van voertuigen te meten. WLTP vervangt de verouderde New European Driving Cycle (NEDC) test. Met WLTP worden uitlaatgasemissies op een andere manier gemeten, met als doel om een realistischer beeld van het voertuiggebruik te geven. Zo kan een betrouwbare vergelijking worden gemaakt tussen verschillende auto’s.
Lees meer

Medewerkers van Volkswagen Pon Financial Services stappen massaal op de fiets

Het redactieteam | 17-9-2019 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 17 september 2019
Volkswagen Pon Financial Services, gevestigd op Industrieterrein Calveen, heeft maandag 25 maart ruim 50 fietsen uitgeleverd aan haar medewerkers. Deze medewerkers hebben allemaal een Gazelle e-bike gekregen om zeven maanden lang als leasefiets uit te proberen. Het is de bedoeling dat werknemers minimaal 2x per week op de fiets naar het werk toekomen.
Lees meer

Volkswagen Pon Financial Services verwelkomt 25.000ste private leaseklant

Het redactieteam | 17-4-2019 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 17 april 2019
Volkswagen Pon Financial Services heeft onlangs haar rijdende private lease wagenpark zien groeien naar 25.000 auto’s. Hiermee kan gesproken worden over een succesvolle mijlpaal in de geschiedenis van Volkswagen Pon Financial Services.
Lees meer

Private Lease

Het redactieteam | 10-1-2017 | Leesduur undefinedGeschreven door Het redactieteam, VWPFS op 10 januari 2017
Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) levert al enkele jaren het product private lease aan particuliere klanten. Sinds 2014 is de interesse voor het product echter in een stroomversnelling geraakt. Door de invoer van het Keurmerk Private Lease en de goede ervaringen van klanten wordt het steeds aantrekkelijker voor de consument om te kiezen voor deze vorm van mobiliteit.
Lees meer