Volkswagen Pon Financial Services

Sponsoring

Volkswagen Pon Financial Services en Stichting ALS op de weg zijn begin 2017 een maatschappelijk sponsorship aangegaan met als doel zoveel mogelijk ALS patiënten en hun gezinnen kwaliteit van leven te bieden door hen zo lang mogelijk mobiel te houden. Daar zijn aanpassingen en hulpmiddelen voor nodig die vaak niet vergoed worden vanuit de zorgverzekeraar, het UWV of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Onze medewerkers maken het verschil door de inzet van hun expertise op hun eigen vakgebied. Daarnaast steken zij met hun enthousiasme veel energie in het binnenhalen van sponsorgelden.

 

Hoe doen wij dit?

Wij helpen Stichting ALS op de weg met het professionaliseren van hun organisatie door het inzetten van de expertise of middelen die binnen VWPFS beschikbaar zijn op in ieder geval onze kerngebieden mobiliteit en financial services.
 
Onze medewerkers organiseren diverse activiteiten om geld te verzamelen voor Stichting ALS op de weg.
 
Onze medewerkers zetten zich in als vrijwilliger voor activiteiten die door Stichting ALS op de weg worden georganiseerd.
 
Wij trekken samen met de stichting op in de media om aandacht te vragen voor activiteiten van en voor ALS op de weg.
 

Volg onze activiteiten

Benieuwd naar meer over onze activiteiten voor Stichting ALS op de weg? Wij delen onze ervaringen en successen rondom dit goede doel via social media. Blijf op de hoogte en like ons op Facebook of volg ons op LinkedIn.
 

Onze sponsorpartners