Financieren
Een voorschot op geluk

Om keuzes te kunnen maken in mobiliteit, heeft u ruimte nodig. Financiële ruimte. Daarom bieden wij financieringen die voor iedereen bereikbaar zijn en zijn aangepast op de mobiliteitskeuze. Zowel voor de aanschaf van een nieuwe als een gebruikte auto. Voor zakelijk en particulier gebruik. Onze producten worden aangeboden via de dealerorganisaties van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, Porsche en Bentley. Voor tussenpersonen bieden we financieringen aan onder het label DutchFinance.

Financial Lease

Wanneer u kiest voor een financial lease via Volkswagen Pon Financial Services, profiteert u van onze diepgaande expertise op het gebied van mobiliteit. Anders dan traditionele banken, biedt VWPFS de optie van een aflossingsvrije 'slottermijn' in uw zakelijke financiering. Dit resulteert in aanzienlijk lagere maandelijkse kosten. Bekijk hier alle informatie omtrent financial lease.

Autofinanciering particulier

Met privéfinanciering kunt u een auto aanschaffen en deze in termijnen afbetalen. Niet iedereen heeft direct het geld beschikbaar voor een nieuwe auto of wil het geld anders besteden. Bij VWPFS betaalt u een vast en betaalbaar maandbedrag voor uw nieuwe voertuig.

Fiets financieren

Met de Gazelle fiets financiering heeft u de mogelijkheid een fiets aan te schaffen en deze per maand af te lossen. Lees hier meer over het financieren van een fiets via Gazelle.