Fiets financieren of leasen

Bij Volkswagen Pon Financial Services financiert of least u niet alleen auto’s maar ook Gazelle fietsen. Wilt u een nieuwe fiets maar liever niet in één keer betalen? Kies dan voor financieren. Interesse in het geheel ontzorgd leasen van een fiets, zowel zakelijk of particulier? Dat kan ook! U kunt zelfs tegelijkertijd een auto en fiets leasen, wel zo gemakkelijk. Kies uit onze diverse producten het beste wat bij uw situatie past.

Fiets financieren

Wel een nieuwe fiets maar liever gespreid betalen?
Dat kan bij Volkswagen Pon Financial Services door middel van het financieren van uw fiets. Dit doen wij in samenwerking met Gazelle.
Op een Gazelle fietst u zelfverzekerd. Want u weet dat uw fiets alles aankan. Wilt u nu al een Gazelle hebben, maar betaalt u liever gespreid? Voor een vast maandbedrag fietst u een gloednieuwe Gazelle! U bent direct eigenaar en u regelt de financiering van uw Gazelle eenvoudig online. Simpeler kan niet!
Kies op de Gazelle website de fiets die bij u past, kijk welke opties mogelijk zijn bij de fiets (accu, verzekering of pechhulp) en vraag hem online aan. Gazelle zetten hem voor u klaar bij uw Gazelle-winkel in de buurt.

Een nieuwe Gazelle fiets op afbetaling

 • Kies eenvoudig en snel online uw (elektrische) fiets op Gazelle.nl
 • Kies zelf opties als een verzekering, pechhulp of verlengde garantie
 • Bepaal zelf uw maandbedrag door een looptijd te kiezen (24, 36 of 48 maanden)
 • Direct eigenaar van uw Gazelle
 • Haal uw fiets op bij een Gazelle-winkel om de hoek
 • Ruim 1100 servicepunten door Nederland
Bekijk direct ons aanbod


Fiets private leasen

Als u een stuk gaat fietsen, wilt u zeker zijn dat u altijd goed thuis komt. Daarom kiest u voor het leasen van een Gazelle. Dankzij lease, wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe Gazelle. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En aan het eind van het contract, levert u de Gazelle gewoon weer in. Dat is fietsen anno nu.

Volledig ontzorgd een Gazelle leasen

 • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
 • Keuze in fiets en kleur (en accu)
 • Pechhulp door heel Nederland
 • Eenvoudig en snel online geregeld
 • Inclusief servicepas
 • 1100 servicepunten door heel Nederland
 • Haal uw fiets op bij een Premium Gazelle-winkel in de buurt
Bekijk direct ons aanbod

 

Fiets zakelijk leasen

Ook zakelijk kunt u gemakkelijk en snel een fiets bij ons leasen. Zo kunt u goed voorzien in de mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers. Het gebruik van fietsen in de bedrijfsvoering is voor veel bedrijven steeds vanzelfsprekender. Dit dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid die een bedrijfsfiets kan bieden. Een bedrijfsfiets is op talloze manieren in te zetten en kan een uitkomst zijn voor je onderneming. Een bedrijfsfiets kan voor veel doeleinden worden ingezet binnen de zakelijke mobiliteit denk hierbij aan een bezorgfiets,  fietspool, verhuur/uitleenfiets, autovervanging of als PR-fiets.

Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een hele fietsvloot te leasen voor bijvoorbeeld een vakantiepark of fietsverhuurbedrijf. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Interesse? Bel ons via 033 454 9174  of stuur een mailtje naar fietsen@vwpfs.nl.

 

Nieuw! Lease nu samen een auto & fiets voor een scherp tarief.

U least nu heel gemakkelijk een auto en fiets in één Private Lease abonnement. Voor een laag bedrag per maand rijdt u niet alleen in een nieuwe Volkswagen, maar ook op een nieuwe Gazelle fiets. Voor uw auto zijn alle kosten al voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar te tanken. Ook de aanschaf van de Gazelle fiets, een fietsverzekering, servicebeurt en pechhulp zijn in dit vaste maandbedrag inbegrepen. Meer weten? Bekijk snel op onze actiepagina.