Werken bij ons

Om onze droom te realiseren werken we iedere dag met ca. 550 professionals aan een diversiteit aan uitdagingen. Dagelijks doen we ons best om voor onze klanten het verschil te maken. Breng je kennis mee op het vlak van leasen, financieren of verzekeren of ben je net afgestudeerd en heb je de drive om bij ons het verschil te maken? Reageer gerust op een van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Bellen mag natuurlijk ook, onze recruiter Lianne van Beekhuizen spreekt je graag via telefoonnummer (033) 454 9922.

Stageplaatsen
Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen. Bekijk hier het overzicht van onze openstaande stagevacatures. Ben jij onze nieuwe, leergierige en enthousiaste stagiair? Dan zien we jouw motivatie en cv graag tegemoet via jobs@vwpfs.nl.


'Beste Werkgevers' keurmerk

 

Op dinsdag 4 juli 2017 zijn we officieel geïnformeerd dat we het ‘Beste Werkgevers’ Keurmerk hebben behaald van Effectory en Intermediair.  Dit keurmerk is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. Op basis van de resultaten uit het laatste medewerkersonderzoek, scoren wij boven het branchegemiddelde van de financiële dienstverlening. En daarmee plaatsen wij ons in de lijst van Beste Werkgevers van Nederland!

Wat bieden we

Primaire en secundaire Arbeidsvoorwaarden
Volkswagen Pon Financial Services biedt haar mensen de ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke groei. Dit doen we onder andere door opleidingen aan te bieden in onze eigen Academy, maar we bieden meer.

Goede primaire Arbeidsvoorwaarden
We bieden goede primaire arbeidsvoorwaarden via ons eigen marktconforme functie- en salarishuis. Naast deze primaire arbeidsvoorwaarden bieden we een zeer aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Zowel vaste secundaire arbeidsvoorwaarden, als optionele collectieve arbeidsvoorwaarden en de keus voor nog eens extra secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aantrekkelijke vaste secundaire Arbeidsvoorwaarden

  • Vaste 13e maand per jaar
  • 27 verlof- én 5 ATV dagen per jaar

Aantrekkelijke collectieve secundaire Arbeidsvoorwaarden

  • Collectieve ziektekostenverzekering met 10% korting en een bijdrage van de werkgever van €40,00 Euro per maand
  • Sporten via PonFit

Aantrekkelijke extra secundaire Arbeidsvoorwaarden

  • Je rijdt je auto via de Privé leaseregeling met een korting van € 500,00 Euro netto per jaar én je hebt de optie om een gedeelte te betalen met (maximaal) 5 vakantiedagen per jaar
  • Je hebt de mogelijkheid om in december de bruto 13e maand in te ruilen tegen een netto reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer (>20 km enkele reis)
  • Je kunt een doorlopend krediet afsluiten met een aanzienlijke korting op de marktrente
  • Je ontvangt 45% personeelskorting op autoverzekeringen met een hoge Bonus-Malus en gescheiden Bonus-Malus ladder. Een compleet pakket van verzekeringen zoals WIA excedent en Suppletie excedent

Wie zijn we als werkgever

Cultuur van Volkswagen Pon Financial Services
Werken bij Volkswagen Pon Financial Services betekent werken in een informele en professionele cultuur bij een financieel dienstverlener in de automotive branche. We werken vanuit een Passie, en we zijn Deskundig, Compleet en een Partner. Wat dit betekent voor onze cultuur, de manier waarop we met elkaar en situaties omgaan, lees je hier.

Passie
Passie hebben we voor auto’s uiteraard! En daarnaast ook voor het werk. Onze collega’s zijn specialisten op hun vakgebied en zijn proactief en gedreven. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid en sportactiviteiten. We organiseren regelmatig leuke uitjes, voor het gehele bedrijf als met de eigen afdeling. Via het Pon-Fit programma helpen we onze medewerkers fit en gezond te worden en blijven.

Deskundig
Deskundig zijn uit zich in de professionaliteit van onze medewerkers. Om de deskundigheid op niveau te houden, hebben we een eigen Academy opgericht. Onze Academy is een platform voor leren en ontwikkelen en staat garant voor zowel interessante collectieve, als een ruime mogelijkheid voor individuele trajecten. Maandelijks is er een Thema Café. Hierin geven medewerkers workshops aan elkaar.

Compleet
Compleet zijn betekent het aanbieden van een totaaloplossing voor onze klanten. De organisatie is altijd volop in beweging om een compleet programma van diensten in- en extern te leveren. Door projecten op commercieel, financieel en automatiseringsgebied werken onze medewerkers samen aan de verdere ontwikkeling van Volkswagen Pon Financial Services.

Partner
Partner zijn betekent voor ons ‘Samen Bouwen’ aan het verder professionaliseren van onze organisatie en onze diensten. We werken met korte lijnen waardoor snel geschakeld kan worden. We geven ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Onze collega’s zijn zelfstandige bouwers die graag samen resultaat bereiken.