Volkswagen Pon Financial Services
Bekeuring check
Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is erg vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt.

We ontvangen de bekeuring door de instantie die de beschikking heeft uitgeschreven. Voorbeelden hiervan zijn het CJIB en gemeentes, maar we ontvangen ook beschikkingen uit het buitenland. De bekeuring is voor uw eigen rekening en dient op tijd door u betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan u door via post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee u veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen.

Heeft u een factuur van ons ontvangen met betrekking tot een bekeuring? Dan is deze bekeuring reeds betaald. U kunt uw bekeuring dan downloaden in een PDF-bestand via een module die te bereiken is via de onderstaande knop.

Op basis van uw kenteken en beschikkingsnummer is het mogelijk om de beschikkingen te raadplegen.
Bezwaar aantekenen
Maak gemakkelijk bezwaar tegen boetes met Appjection. Wij ondersteunen u graag in het opkomen voor uw rechten. Daarom is Volkswagen Pon Financial Services een samenwerking aangegaan met Appjection. Zij helpen u om gemakkelijk en kosteloos bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes. Met deze samenwerking willen wij de toegang tot het recht verbeteren.
Bekeurd in België?
Krijgt u een bekeuring in België, dan verloopt het proces iets anders dan u in Nederland gewend bent. In België worden bekeuringen rechtstreeks afgewikkeld met de werkgever. Volgens de Belgische wet zijn wij dan ook verplicht de identiteit van de werkgever door te geven. De Belgische autoriteit zal dan de beschikking aan de werkgever doorsturen. 
Mobile app vwpfs
Mijn VWPFS
Alle actuele en belangrijke informatie rondom uw leaseauto bij de hand.