Bekeuring check

Een snelheidsovertreding of een parkeerboete is erg vervelend. Als berijder van een leaseauto bent u zelf verantwoordelijk voor de verkeersovertredingen die u maakt.

We ontvangen de bekeuring door de instantie die de beschikking heeft uitgeschreven. Voorbeelden hiervan zijn het CJIB en gemeentes, maar we ontvangen ook beschikkingen uit het buitenland. De bekeuring is voor uw eigen rekening en dient op tijd door u betaald te worden. De door ons ontvangen bekeuring sturen wij aan u door via post of een e-mail. In de e-mail is een link opgenomen naar de beschikking. Tevens bevat de e-mail een link waarmee u veilig en snel de beschikking met iDeal kunt betalen.

Heeft u een factuur van ons ontvangen met betrekking tot een bekeuring? Dan is deze bekeuring reeds betaald. U kunt uw bekeuring dan downloaden in een PDF-bestand via een module die te bereiken is via de onderstaande knop.

Op basis van uw kenteken en beschikkingsnummer is het mogelijk om de beschikkingen te raadplegen.

Bezwaar aantekenen

Maak gemakkelijk bezwaar tegen boetes met Appjection

Wij ondersteunen u graag in het opkomen voor uw rechten. Daarom is Volkswagen Pon Financial Services een samenwerking aangegaan met Appjection. Zij helpen u om gemakkelijk en kosteloos bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes. Met deze samenwerking willen wij de toegang tot het recht verbeteren.