VWPFS

Private lease

Met gemak onderweg
Private lease
Met gemak onderweg

Volledig ontzorgd door een vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
De voordelen van private lease. In veel gevallen is private lease goedkoper dan een nieuwe auto of zelfs uw huidige auto:

  • Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt;
  • Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen;
  • Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste modellen;
  • Kosteloos te beëindigen bij scheiding, onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.
  • Waar u voor uw eigen auto te maken kan krijgen met onderhoud, wegenbelasting of een wirwar aan kosten is dit met een private leasecontract niet het geval. U betaalt een vast, overzichtelijk bedrag per maand. Het enige wat u zelf moet regelen is de brandstof, eventuele boetes en in geval van schade het eigen risico.
Via Volkswagen Pon Financial Services wordt het private leasen van een betrouwbare nieuwe ŠKODA, Volkswagen, Audi of SEAT mogelijk. De verschillende modellen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA worden continue vernieuwd en zijn te bekijken en te vergelijken in de shop van Auto Abonnement. De auto’s zijn standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie.
Keurmerk Private Lease
Volkswagen Pon Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat wij het keurmerk kregen. U least bij ons dus een nieuwe auto zonder onaangename financiële verrassingen. 
keurmerk private lease
Onze merken