Volkswagen Pon Financial Services verwelkomt 25.000ste private leaseklant

Geschreven door Het redactieteam
17-4-2019 | Leesduur 5 min
Geschreven door Het redactieteam, VWPFS
17-4-2019 | Leesduur 5 min
Nieuws VWPFS
Volkswagen Pon Financial Services heeft onlangs haar rijdende private lease wagenpark zien groeien naar 25.000 auto’s. Hiermee kan gesproken worden over een succesvolle mijlpaal in de geschiedenis van Volkswagen Pon Financial Services. 
 

Dit succes heeft de leasemaatschappij te danken aan de sterke samenwerking met de merken uit de VAG groep: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA en het bijbehorende uitgebreide dealernetwerk. De combinatie van een ijzersterk dealernetwerk met het online verkoopkanaal www.autoabonnement.nl zorgt ervoor dat Volkswagen Pon Financial Services met ruim 20% marktaandeel overtuigend marktleider is in het snel groeiende private leasesegment.

Om stil te staan bij dit bijzondere moment is de 25.000e private leaseklant met haar splinternieuwe ŠKODA Rapid het zonnetje gezet bij de leverende dealer Van den Udenhout in ’s-Hertogenbosch.  

Over Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon Holdings B.V. (40%). De organisatie biedt een compleet pallet aan financiële mobiliteitsproducten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met zowel verzekerings-, lease-, en financieringsproducten wordt de gehele mobiliteitsmarkt bedient. Volkswagen Pon Financial Services is aanbieder van Volkswagen private lease, SEAT private lease, Audi private lease en ŠKODA private lease.

 

Geschreven door Het redactieteam
17-4-2019 | Leesduur 5 min
Geschreven door Het redactieteam | VWPFS @ VWPFS
17-4-2019
Lees meer over:
Delen