Onze ondernemingen

DFM Logo DFM

DFM is dé financiële automotive partner met een unieke combinatie van financieren, verzekeren en aanverwante diensten. We richten ons hierbij op autodealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. Met onze financieringen krijgt de ondernemer de financiële ruimte die hij nodig heeft. De verzekeringen van DFM dekken de vele risico’s af en de aanverwante diensten zorgen voor gemak en overzicht. Zo kan de ondernemer zich richten op de kernactiviteiten.
Ga naar DFM.nl

DutchLease Logo DutchLease

Als middelgrote universele leasemaatschappij maakt DutchLease deel uit van Volkswagen Pon Financial Services.

Bij DutchLease draait het erom u persoonlijk en nuchter, maar vooral snel van dienst te zijn. Bij DutchLease heeft u altijd een vaste contactpersoon.

Gewoon direct weten waar je aan toe bent. Dat is leasen bij DutchLease.
Ga naar DutchLease.nl

EasyRent Logo EasyRent

EasyRent Autoverhuur is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in autoverhuur. Kennis van de particuliere en zakelijke markt, snelheid, gemak en persoonlijke aandacht vormen de kernbegrippen binnen onze organisatie.

Door onze 9 vestigingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Deventer én ons partnership met Euromobil, kunnen we in heel Nederland uw huurbehoefte vervullen.

Ga naar EasyRent.nl

Volkswagen Bank

VOLKSWAGEN BANK biedt de automobilist oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing (zakelijk en private lease) met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt.

Voor de verschillende merknamen (Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche en Bentley) zijn financiële diensten pakketten samengesteld met het merk als uitgangspunt.

Ga naar VolkswagenBank.nl

Volkswagen Leasing Logo Volkswagen Leasing

Een auto leasen kunt u overal. Maar het gaat om díe leasemaatschappij die voor u het verschil maakt. Medewerkers met passie voor auto’s die met u meedenken in flexibele oplossingen, strak ingeregelde processen en voordelen van schaalgrootte, altijd een vast aanspreekpunt met korte lijnen en een sterk landelijk dealernetwerk waar u alles onder één dak vindt.

Bij VOLKSWAGEN LEASING gaat dat allemaal samen.

Ga naar VolkswagenLeasing.nl

MAN Logo MAN Finance Leasing en Insurance

MAN Finance Leasing levert passende financiële oplossingen voor de wegtransportsector waarin het gebruik van de MAN-truck centraal staat.Tevens biedt MAN Finance Leasing financieel maatwerk voor kranen, trailers, aanhangwagens en opbouwen.

MAN Finance Insurance biedt verzekeringen voor MAN bedrijfswagens, ladingverzekeringen, werkmateriaal en verdere verzekeringsproducten voor de transportsector.

Ga naar Man Finance Leasing