Volkswagen Pon Financial Services

Financieren

Auto Financieren

U overweegt om een nieuwe auto te kopen? Dan is het belangrijk om alle financieringsmogelijkheden goed af te wegen. Wij helpen u daarbij met een financieringsvorm die is aangepast op uw auto. Zowel voor de aanschaf van een nieuwe als een gebruikte auto. Voor zakelijk en particulier gebruik. Onze producten worden aangeboden via de dealerorganisaties van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, Porsche en Bentley. Voor tussenpersonen bieden we financieringen aan onder het label DutchFinance. Download hier onze Dienstenwijzer en Algemene Voorwaarden.

Ga naar:

Fiets financieren

Een nieuwe fiets direct rijden en gespreid betalen?

Dat kan bij Volkswagen Pon Financial Services door middel van het financieren van uw fiets. Dit doen wij in samenwerking met Gazelle. Op een Gazelle fietst u zelfverzekerd. Want u weet dat uw fiets alles aankan. Wilt u nu al een Gazelle hebben, maar betaalt u liever gespreid? Voor een vast maandbedrag fietst u een gloednieuwe Gazelle! U bent direct eigenaar en u regelt de financiering van uw Gazelle eenvoudig online. Simpeler kan niet!

Kies op de Gazelle website de fiets die bij u past, kijk welke opties mogelijk zijn bij de fiets (accu, verzekering of pechhulp) en vraag hem online aan. Gazelle zetten hem voor u klaar bij uw Gazelle-winkel in de buurt.

Een nieuwe Gazelle fiets op afbetaling

  • Kies eenvoudig en snel online uw (elektrische) fiets op Gazelle.nl
  • Kies zelf opties als een verzekering, pechhulp of verlengde garantie
  • Bepaal zelf uw maandbedrag door een looptijd te kiezen (24, 36 of 48 maanden)
  • Direct eigenaar van uw Gazelle
  • Haal uw fiets op bij een Gazelle-winkel om de hoek
  • Ruim 1100 servicepunten door Nederland