Private Lease een auto of fiets

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand met private lease

Wel een nieuwe auto of fiets maar liever niet in één keer betalen? En ook zonder zorgen over onderhoud, schade & pechhulp, belastingen, verzekering en zelfs reparatie? Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe fiets of auto.


Volledig ontzorgd

  • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud

De voordelen van private lease

In veel gevallen is private lease goedkoper dan een nieuwe auto of zelfs uw huidige auto:

  • Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt;
  • Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen;
  • Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste modellen;
  • Kosteloos te beëindigen bij scheiding, onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Waar u voor uw eigen auto te maken kan krijgen met onderhoud, wegenbelasting of een wirwar aan kosten is dit met een private leasecontract niet het geval. U betaalt een vast, overzichtelijk bedrag per maand. Het enige wat u zelf moet regelen is de brandstof, eventuele boetes en in geval van schade het eigen risico.

Via Volkswagen Pon Financial Services wordt het private leasen van een betrouwbare nieuwe ŠKODA, Volkswagen, Audi of SEAT mogelijk. De verschillende modellen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA worden continue vernieuwd en zijn te bekijken en te vergelijken in de shop van Auto Abonnement. De auto’s zijn standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie.

 

Volkswagen Pon Financial Services en het Keurmerk Private Lease

Volkswagen Pon Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat wij het keurmerk kregen. U least bij ons dus een nieuwe auto zonder onaangename financiële verrassingen.

 

Hoe werkt het private leasen van een fiets? 

Als u een stuk gaat fietsen, wilt u zeker zijn dat u altijd thuis komt. Daarom kiest u voor het leasen van een fiets. Dankzij lease, wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand fietst u op een gloednieuwe fiets. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En aan het eind van het contract, levert u de fiets gewoon weer in. Dat is fietsen anno nu.

 

Volledig ontzorgd een fiets leasen

  • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
  • Keuze in o.a. fiets, kleur en accu
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Nieuw: ANWB Fiets Lease

Bekijk het aanbod

Hoe werkt het private leasen van een auto?

Het aanvragen van een private lease contract is eenvoudig. In 4 stappen heeft u al een aanvraag gedaan. Bepaal zelf de looptijd van het private lease contract, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de contractkosten per maand. Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaardpakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat, 5 deuren en natuurlijk de kleur die u zelf wenst. Zo kiest u altijd de juiste auto. Tijdens het aanvragen van uw private lease auto heeft u contact met uw dichtstbijzijnde merk-dealer. Deze dealer is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice. 

Overtuigd van de voordelen? Bekijk snel onze huidige acties en private lease modellen op AutoAbonnement.nl. 

Bent u private lease rijder?

Hier vindt u alle berijders informatie over zaken als onderhoud, schademelding en bekeuringen.