Volkswagen Pon Financial Services

Shuttel

Auto, fiets en OV op één kaart

Soms is de auto sneller, soms de fiets en soms het OV. Steeds vaker is een combinatie de snelste manier van A naar B. Maar dit levert ook gedoe op. Tickets, bonnetjes. Wat was nou zakelijk? En wat privé? Daarom is er Shuttel. De nieuwe, flexibele alles-in-één-kaart die werknemers toegang geeft tot alle vervoer en feilloos alle transacties online bijhoudt. Via het portal van Shuttel krijgt u snel overzicht van de transacties en de bijbehorende kosten. Ook uw werknemers hebben via het portal inzicht in hun transacties. Voordeel voor de werkgever: minder administratie, minder mobiliteitskosten.

 

Alle soorten vervoer soepel combineren

Eén factuur, geen verrassingen

Kiest u voor Shuttel, dan zorgen wij ervoor dat uw werknemers een Shuttel kaart ontvangen. Met de kaart kunnen ze verschillende vervoersopties eenvoudig met elkaar combineren. Eventueel aangevuld met parkeren. Voor al deze transacties ontvangt u één factuur. Zonder verrassingen achteraf, want via het online Shuttel portal heeft u 24/7 inzicht in de kosten en eventueel de nog beschikbare financiële ruimte in uw mobiliteitsbudget. U betaalt alleen de werkelijk gemaakte transacties.

Auto

Hoe uw werknemers ook met de auto reizen, de kosten worden geregeld via Shuttel. Van een deelauto van Greenwheels tot parkeren. Betaald parkeren op straat kan met de app van Yellowbrick. Ook kunnen ze zonder gedoe alle Q-parkgarages en P&R-locaties in en uitrijden. Afrekenen gaat naderhand via u als werkgever. 

Openbaar vervoer

De Shuttel kaart werkt precies hetzelfde als een OV-chipkaart. Dus eenvoudig in- en uitchecken in alle soorten openbaar vervoer: trein, bus, metro, tram en veerpont. Extra voordeel: het saldo van de kaart wordt automatisch aangevuld, dus de kaart is altijd klaar voor gebruik.

OV-Fiets

Ook een fiets huren gaat op dezelfde manier als met een OV-chipkaart. Met de Shuttel kaart kunnen werknemers op een groot aantal locaties in Nederland een OV-fiets huren. 

 

Mobiliteitsbudget

Werkt u al met een mobiliteitsbudget? Dan is Shuttel een uitkomst. Door de combinatie van een kaart en een online portal bieden wij u de mogelijkheid om binnen het gestelde budget de perfecte manier van mobiliteit te vinden. Of het nu met het OV is, de eigen auto of een privé leaseauto, alle varianten zijn mogelijk. Bovendien adviseren wij u graag bij de invoering van een mobiliteitsbudget, om zoveel mogelijk rekening te houden met de belangen binnen uw organisatie. 

 

De voordelen van Shuttel

  • Flexibiliteit en gemak voor uw werknemers
  • Minder mobiliteitskosten
  • Minder administratie voor u
  • Handmatige invulling van mobiliteitsbudget

 

Tussentijds bijsturen

Heeft u voor Shuttel gekozen en wilt u uw gekozen opties op een later tijdstip aanpassen? Dat kan. We kijken graag met u hoe u Shuttel zo kostenefficiënt mogelijk kunt inzetten.  

 

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met uw vaste contactpersoon of mail ons via fleetservices@vwpfs.nl.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het gebruik van Shuttel? U kunt de Shuttel helpdesk bereiken via 033 303 4600 of direct mailen