Verzekeren

Volkswagen Pon Financial Services biedt uw onderneming oplossingen voor een optimale risicobeheersing. Door onze jarenlange kennis en ervaring in automotive en rechtstreeks contact met fabriek en importeur, vindt u in Volkswagen Pon Financial Services een betrouwbare partner voor uw verzekeringen. Bij ons bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw automotive bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dealer Garantieverzekering

Met de Dealer Garantieverzekering van Volkswagen Pon Financial Services kunt u het financiële risico dat uw organisatie loopt, bij het geven van garantie, verzekeren.

Hieronder vindt u de voorwaarden horende bij de Dealer Garantieverzekering:

Voorwaarden voor Uitgebreide Garantieverzekering
Voorwaarden voor 3 Componenten Garantieverzekering

Dealer Garantiepolis

De Dealer Garantiepolis is een collectieve verzekering die kan worden afgesloten door u als dealer ten behoeve van uw klanten. Met dit product is de klant bij aankoop van een nieuwe auto, na de fabrieksgarantie, twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

De voorwaarden voor de Dealer Garantiepolis vindt u hier.

Contact over verzekeren

Klik op onderstaande knop om contact op te nemen over verzekeringen

Auto verzekeren

Of u nu kiest voor een nieuwe of voor een gebruikte auto, u wilt uw auto optimaal beschermen. Speciaal voor u hebben wij een aantal verzekeringsmogelijkheden ontwikkeld die de mogelijke risico's die u loopt, volledig afdekken. En dat tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Onze producten worden aangeboden via de dealerorganisaties van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Voor tussenpersonen en de automerken die niet binnen de Volkswagen Groep vallen bieden we verzekeringen aan onder het label AutoCash. Download hier onze dienstenwijzer.