Auto onderhoud

Afspraak maken

Maak voor reparaties en onderhoud (zowel periodiek als ongepland) aan uw leaseauto altijd een afspraak bij een officieel erkende autodealer van het merk van uw auto.

Onderhoudsinstructies

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto dienen uitgevoerd te worden volgens het meegeleverde instructie- en onderhoudsboekje van de leverancier.

 

Facturatie & declaratie

Meld aan de autodealer dat u een Volkswagen Pon Financial Services leaseauto rijdt; de factuur voor uitgevoerde werkzaamheden wordt dan naar ons opgestuurd.
Heeft u zelf kosten moeten maken voor reparaties of onderhoud? Declareer eenvoudig bij Volkswagen Pon Financial Services het door u voorgeschoten bedrag via ons formulier Onderhoudsdeclaratie.

 

Vervangend vervoer

Voor uw bedrijf is vervoer noodzakelijk. Dus wanneer een leaseauto vanwege schadeherstel, reparatie of calamiteit niet gebruikt kan worden, heeft uw medewerker een vervangende auto nodig. Wij bieden u altijd een passende en snelle oplossing voor vervangend vervoer. Via het autoverhuurbedrijf krijgt uw medewerker een representatieve vervangende auto. Dat verzorgen we netjes voor u.

 

Contract

De kosten van een tijdelijke auto zijn afhankelijk van de voorwaarden in het leasecontract. Mochten de kosten niet inbegrepen zijn, dan brengen wij dat achteraf in rekening.