Scooterlease

Scooterlease

Bij Volkswagen Pon Financial Services kan je niet alleen kiezen voor het zakelijk leasen van auto’s en (elektrische) fietsen, maar ook voor het zakelijk leasen van elektrische scooters. Je kan zelfs tegelijkertijd een auto én een scooter leasen, wel zo gemakkelijk!

Hier lees je alles over de mogelijkheden van het zakelijke leasen van een e-scooter.

Wat is scooterlease?

Wil je gebruik maken van een splinternieuwe e-scooter, zonder je enige zorgen te maken over onderhoud, reparaties of verzekeringen? Dat kan! Door een e-scooter te leasen ligt de focus op het plezier van de rit, terwijl wij alle andere aspecten verzorgen. Zelfs als je stil komt te staan, doen wij ons uiterste best om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Bij pech of storing kan je direct telefonisch contact opnemen met Scooterplan door te bellen naar (085) 486 57 15.

Met een leasecontract voor een nieuwe e-scooter betaal je een vast bedrag per maand. Alleen de kosten voor het laden van de e-scooter vallen buiten het contract. Hierdoor krijgen jij en je medewerkers de vrijheid om te rijden op een zelfgekozen e-scooter, zonder dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Leasen is een vorm van huur: je betaalt voor het gebruik van het voertuig, maar de leasemaatschappij is de eigenaar. Wel krijg je de mogelijkheid om aan het einde van het leasecontract de e-scooter te kopen voor een vooraf afgesproken prijs. De leasemaatschappij neemt dus alle mogelijke financiële risico’s op zich, zodat jij volledig ontzorgt van jouw e-scooter kan genieten. Dat is mobiliteit anno nu!

Volledig ontzorgd een scooter leasen

Met een scooterleasecontract betaal je een vast bedrag per maand. Het maandbedrag wordt opgebouwd uit:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van een e-scooter voor jezelf of voor jouw medewerkers? Neem dan gerust contact op met ons Bikes & New Mobility team via scooters@vwpfs.nl of bel naar (033) 454 9174. Het team zit klaar om je te helpen.

Ben je enthousiast geworden en wil je weten welke e-scooters je allemaal kan leasen? Kijk dan snel bij Scooterplan welke e-scooter het best bij jouw bedrijf past. Snel en eenvoudig online geregeld!

Labels waar wij mee samenwerken