fiets lease

Fiets lease

Bij Volkswagen Pon Financial Services financiert of lease je niet alleen auto’s maar ook fietsen. Wil je een nieuwe fiets maar liever niet in één keer betalen? Kies dan voor financieren. Interesse in het geheel ontzorgd leasen van een fiets, zowel zakelijk of particulier? Dat kan ook! Je kunt zelfs tegelijkertijd een auto en fiets leasen, wel zo gemakkelijk. Kies uit onze diverse producten het beste wat bij jouw situatie past.

Fiets leasen

Als je een stuk gaat fietsen, wil je er zeker zijn dat je altijd goed thuis komt. Daarom kies je voor het leasen van een elektrische fiets. Dankzij lease wordt onderhoud, schade en zelfs reparatie volledig uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand rij je een gloednieuwe elektrische fiets. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. En aan het eind van het contract, lever je de fiets gewoon weer in, of je neemt hem over. Dat is fietsen anno nu.

Volledig ontzorgd een elektrische fiets leasen
  • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
  • Keuze in o.a. fiets, kleur en accu
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Eenvoudig en snel online geregeld

Ben je al klant?

Wat fijn dat je al klant bent. Op deze pagina vind je handige informatie over het gebruik van je e-bike. Bijvoorbeeld waar je met welke vragen terecht kunt en wat je moet doen bij schade, diefstal, onderhoud en pech. Ook vind je hier de veelgestelde vragen.
Labels waar wij mee samenwerken