vwpfs
Private Lease

Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand met private lease. Wel een nieuwe auto maar liever niet in één keer betalen? En ook zonder zorgen over onderhoud, schade & pechhulp, belastingen, verzekering en zelfs reparatie? Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe fiets of auto.

Volledig ontzorgd
Private lease

De voordelen van private lease

In veel gevallen is private lease goedkoper dan een nieuwe auto of zelfs uw huidige auto:
  • Service en onderhoud uitgevoerd door de merk-dealer in de buurt;
  • Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof en eventuele bekeuringen;
  • Ruim aanbod standaard rijk uitgeruste modellen;
  • Kosteloos te beëindigen bij scheiding, onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.
Waar u voor uw eigen auto te maken kan krijgen met onderhoud, wegenbelasting of een wirwar aan kosten is dit met een private leasecontract niet het geval. U betaalt een vast, overzichtelijk bedrag per maand. Het enige wat u zelf moet regelen is de brandstof, eventuele boetes en in geval van schade het eigen risico.

Via Volkswagen Pon Financial Services wordt het private leasen van een betrouwbare nieuwe Škoda, Volkswagen, Audi of SEAT mogelijk. De verschillende modellen van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA worden continue vernieuwd en zijn te bekijken en te vergelijken in de Private Lease shop van Auto Abonnement. De auto’s zijn standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologie.
Hoe werkt het private leasen van een auto?

Het aanvragen van een private lease contract is eenvoudig. In 4 stappen heeft u al een aanvraag gedaan. Bepaal zelf de looptijd van het private lease contract, kies het aantal verwachte kilometers per jaar en bekijk direct de contractkosten per maand. Kies vervolgens het gewenste model en maak een keuze uit de 3 verschillende uitvoeringen: Standaard, Extra en Luxe. Het Standaardpakket is al rijk uitgerust. Zijn meer opties gewenst, dan kan er gekozen worden voor het Extra of Luxe pakket. Naast het gekozen optiepakket zijn extra opties toe te voegen zoals winterbanden, panoramisch dak, een automaat, 5 deuren en natuurlijk de kleur die u zelf wenst. Zo kiest u altijd de juiste auto. Tijdens het aanvragen van uw private lease auto heeft u contact met uw dichtstbijzijnde merk-dealer. Deze dealer is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice. 

VWPFS
Volkswagen Pon Financial Services en het Keurmerk Private Lease
Volkswagen Pon Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat wij het keurmerk kregen. U least bij ons dus een nieuwe auto zonder onaangename financiële verrassingen.
keurmerk private lease
Onze Private Lease labels: