Wagenparkbeheerder

Bent u in uw organisatie verantwoordelijk voor het wagenpark? Klik dan snel door en vind alle informatie die relevant voor u is.
Alle services voor wagenparkbeheerders

Berijder

Rijdt u in een leaseauto van Volkswagen Pon Financial Services? Klik dan snel door en vind alle informatie die relevant voor u is.

Alle services voor berijders

Zakelijke leasedeals

Audi A3 Sportback e-tron - Volkswagen Pon Financial Services Audi A3 Sportback e-tron

De A3 Sportback e-tron is de eerste plug-in hybride van Audi. De slimme aandrijflijn met een TFSI-benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion accu zorgt voor pittige prestaties in combinatie met een ECE-normverbruik van 1,5 l/100 km.

De Audi A3 Sportback e-tron is nu te leasen vanaf €569,- per maand We hebben nog enkele modellen met slechts 7% bijtelling beschikbaar.

Meer over de Audi Sportback A3 e-tron

Volkswagen Golf GTE - Volkswagen Pon Financial Services Volkswagen Golf GTE

Wij hebben nog diverse modellen op voorraad staan waardoor u de komende jaren nog kan profieteren van 7% of 15% bijtelling.

Nu te leasen vanaf € 580,- per maand met een nettobijtelling vanaf €192,- per maand(15%). Wees er wel snel bij, op=op!
Meer over de Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Passat GTE - Volkswagen Pon Financial Services Volkswagen Passat GTE

De Passat GTE is leverbaar als Limousine en als extra veelzijdige Variant. Met veel mensen op pad? Kies dan voor de ruime Volkswagen Passat Variant GTE. Nu te leasen vanaf € 602,- per maand.
Volkswagen Passat GTE

Producten

Operational Lease - Volkswagen Pon Financial Services Operational Lease

Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
Meer informatie

SEAT Ibiza - Volkswagen Pon Financial Services Private Lease

Met Privé Lease rijdt u een spiksplinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. U heeft geen zorgen meer over verzekering, wegenbelasting of afschrijving. Daarnaast zijn onverwachte verrassingen voor reparatie of onderhoud voorgoed verleden tijd. Dat is mobiliteit zonder zorgen.
Meer informatie

Fleetcalculator - Volkswagen Pon Financial Services Stock Lease

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Met Stock Lease bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.
Meer informatie