Wagenparkbeheerder

Bent u in uw organisatie verantwoordelijk voor het wagenpark? Klik dan snel door en vind alle informatie die relevant voor u is.
Alle services voor wagenparkbeheerders

Berijder

Rijdt u in een leaseauto van Volkswagen Pon Financial Services? Klik dan snel door en vind alle informatie die relevant voor u is.

Alle services voor berijders

Zakelijke leasedeals

Volkswagen Golf GTE - Volkswagen Pon Financial Services Volkswagen Golf GTE 15%

Wij hebben nog enkele modellen op voorraad staan, waardoor u de komende jaren nog kunt profiteren van 15% bijtelling. Hybride op z'n best, boordevol extra's.

 

Meer over de Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Passat - Volkswagen Pon Financial Services Volkswagen Passat GTE 15%

Met de Passat GTE kiest u voor een complete en geavanceerde Volkswagen. Met dit model bent u gegarandeerd van luxe, comfort en ruimte. Bovendien profiteert u de komende jaren nog van 15% bijtelling.

Volkswagen Passat GTE

Producten

Operational Lease - Volkswagen Pon Financial Services Operational Lease

Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
Meer informatie

SEAT Ibiza - Volkswagen Pon Financial Services Private Lease

Met Privé Lease rijdt u een spiksplinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. U heeft geen zorgen meer over verzekering, wegenbelasting of afschrijving. Daarnaast zijn onverwachte verrassingen voor reparatie of onderhoud voorgoed verleden tijd. Dat is mobiliteit zonder zorgen.
Meer informatie

Fleetcalculator - Volkswagen Pon Financial Services Stock Lease

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Met Stock Lease bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden.
Meer informatie