vwpfs
Fleetinformatie

Fleetinformatie niet beschikbaar

Fleetinformatie is tijdelijk niet beschikbaar. Vanwege de onlangs ontdekte kwetsbaarheid in wereldwijd gebruikte software, hebben we uit voorzorg onze server in de onderhoudsmodus gezet. We zijn momenteel bezig met onderzoek naar de impact. Deze melding verdwijnt zodra Fleetinformatie weer beschikbaar is.
Natuurlijk wilt u alles weten over de status van uw wagenpark. Wat gaat goed en nog belangrijker; waar kan het beter. Exclusief voor u als werkgever bieden we de Fleetinformatie tool aan. In dit overzichtelijke en transparante rapportagesysteem signaleert én beheert u snel en eenvoudig alles rondom uw wagenpark.

 

Login aanmaken

Maak eenvoudig en snel een login aan met het bij ons bekende e-mailadres. Lukt het niet? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of mail naar  fleetinfo@vwpfs.nl. We helpen u graag verder met het verkrijgen van een login.

Met uw persoonlijke inlogcode en wachtwoord kunt u op elk gewenst tijdstip inloggen. U kunt onder andere online overzichten bekijken, contractgegevens bekijken, excessen in het wagenpark signaleren, gegevens van berijders aanpassen en kopieën van facturen opvragen. Zo heeft u in één oogopslag een goed beeld van de actuele status van uw wagenpark.

Loopt u toch nog tegen (onduidelijke) zaken aan? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.