Populaire modellen

We houden u graag op de hoogte van de populaire leaseauto's van dit moment. Bekijk hieronder de auto's van nu. Staat uw nieuwe leaseauto er tussen? Vraag dan direct een offerte aan.

Volkswagen Passat

12 slimme assistenten. De Passat is compleet, luxe en geavanceerd. Om u het rijden nog comfortabeler en veiliger te maken, hebt u 12 innovatieve assistenten tot uw beschikking. U wordt dus op uw wenken bediend.
Meer over de Volkswagen Passat

SEAT Ibiza

De Ibiza is compleet vernieuwd. Een splinternieuw jasje, de nieuwste technologieën en ook nog eens extra beenruimte. Dat is de nieuwe Ibiza. Neem hem mee op avontuur en laat u verrassen.
Meer over de SEAT Ibiza

ŠKODA Superb Combi

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA Superb Combi. Zowel zakelijk als privé een super combi. Tijdelijk rijd je de ruime Superb Combi voor de prijs van een Superb Hatchback.
Meer over de ŠKODA Superb Combi

Volkswagen T-Roc

Durf jij een andere weg in te slaan? Ga dan voor de splinternieuwe T-Roc. Groots vakmanschap tot in de kleinste details, een eigenwijs en stoer design met ontelbare personalisatie-opties.
Meer over de Volkswagen T-Roc

Volkswagen Polo

De prijs doet een instapuitvoering vermoeden. Echter, niets is minder waar. Zo is de Polo Trendline voorzien van Front Assist met voetgangersherkenning, LED dagrijverlichting vóór en het infotainmensysteem Radio Composition Colour.
Meer over de Volkswagen Polo

ŠKODA KAROQ

In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat deze SUV je biedt,
Meer over de ŠKODA KAROQ