Volkswagen Pon Financial Services wederom uitgeroepen tot Great Place to Work

Geschreven door Het redactieteam
24-4-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam, VWPFS
24-4-2024 | Leesduur 3 min
Volkswagen Pon Financial Services uitgeroepen tot great place to work 2023-2024

Amersfoort, 24 april 2024 | Volkswagen Pon Financial Services heeft enkele weken geleden meegedaan met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work. In dit onderzoek geven medewerkers van de organisatie de mate van vertrouwen, trots, werkgeluk, verbinding en plezier binnen de organisatie aan. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Deze week kregen we het feestelijke nieuws dat we voor het derde jaar op rij door onze medewerkers zijn bekroond tot een Great Place to Work.

Allesoverziend geeft 90% aan VWPFS een Great Place to All vinden. Opvallend hoog was de score van 88% voor kameraadschap en een score van 86% voor respect. Op de dimensies geloofwaardigheid, eerlijkheid en trots werd respectievelijk 82%, 80% en 79% gescoord.

Trotse medewerkers
Uitblinkers in het onderzoek zijn de mate van tevredenheid over de fysieke veilige werkomgeving waarin een medewerker zichzelf mag en kan zijn, de goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de fijne werksfeer en collegialiteit, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en platte organisatie met laagdrempelig management.

Over Great Place To Work
Great Place To Work helpt organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

 
Geschreven door Het redactieteam
24-4-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam | VWPFS @ VWPFS
24-4-2024
Lees meer over:
Delen