Schade en diefstal

Schade en diefstal

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is, dient zo snel mogelijk aan ons gemeld te worden.

Op deze pagina vindt u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden.

 


Contact

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw auto. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

(033) 454 95 55
Berijdersdesk@vwpfs.nl


Eenzijdige schade melden

Eenzijdige schade melden

Alleen uw auto heeft schade. Heeft u schade aan uw leaseauto en zijn er geen anderen bij betrokken? Meld uw schade dan via onderstaande link.
Tweezijdige schade melden

Tweezijdige schade melden

Heeft u schade en is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan samen het Europees Schadeformulier in en verstuur het via de post of vul het tweezijdige schade formulier in.
Ruitschade
Ruitschade
Heeft u ruitschade (een sterretje of moet uw ruit worden vervangen)? Voor het toewijzen van de juiste herstelpartner belt u 033 454 95 55 (doordeweeks bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 en op zaterdag tussen 08:00 tot 18:00). Laat u ruitschade elders herstellen, dan kan dat tot gevolg hebben dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding hiervan. Om teleurstelling te voor komen raden wij u dan ook aan afspraken te maken volgens het advies van de Berijdersdesk. Voor spoedeisende reparaties belt u 24/7 met onze Berijdersdesk via het telefoonnummer 033 454 95 55.
Diefstal of vermissing
Diefstal of vermissing
In geval van diefstal of vermissing doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Inbraak
Inbraak
In geval van inbraakschade en/of diefstal doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Documenten aanvragen
Documenten aanvragen