Schade en diefstal

Schade en diefstal

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Op deze pagina vindt u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden. 

 


Noodgeval?

Voor dringende zaken als pech en schade kunt u ons 7 dagen per week bereiken via (033) 454 95 55 .


Schade melden?

Meld schade zo snel mogelijk via ons online schadeformulier. Is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier.

 

Voor het beheren van onze schademeldingen maken wij gebruik van het UBclaims platform van Ubench. Alle e-mails die u ontvangt met betrekking tot uw schade ontvangt u van vwpfs_co@ubench.com. 

 

Schade in het buitenland

Leg bij schade in het buitenland allereerst de schade zo goed mogelijk vast op foto's. Vraag ook de gegevens van de groene kaart van de tegenpartij op. Vul ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier.

Daarnaast is het verstandig aangifte te doen bij de (plaatselijke) politie. Let op: alle gegevens van de tegenpartij moeten door de tegenpartij zelf zijn ingevuld - inclusief een handtekening! Upload het aangifteformulier ook in het online schadeformulier. Zo vindt er een snellere en correcte afhandeling plaats door de verzekeringsmaatschappij.

Ruitschade
Ruitschade
Heeft u ruitschade (een sterretje of moet uw ruit worden vervangen)? Voor het toewijzen van de juiste herstelpartner belt u met 033 454 95 55 en kiest u in het keuzemenu voor ruitschade. Laat u ruitschade elders herstellen, dan kan dat tot gevolg hebben dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding hiervan. Om teleurstelling te voor komen raden wij u dan ook aan afspraken te maken volgens het advies van de Berijdersdesk. Voor spoedeisende reparaties belt u 24/7 met onze Berijdersdesk via het telefoonnummer 033 454 95 55.
Diefstal of vermissing
Diefstal of vermissing
In geval van diefstal of vermissing doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Inbraak
Inbraak
In geval van inbraakschade en/of diefstal doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Documenten aanvragen
Documenten aanvragen