Banden en onderhoud vwpfs

Schade en diefstal

Schade en diefstal

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Op deze pagina vindt u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden.

Geen leaseauto maar alleen een autoverzekering?
Heeft u een Volkswagen Autoverzekering, SEAT Autoverzekering, Škoda Autoverzekering, Audi Car Insurance, Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering of DutchInsurance autoverzekering? Meld dan hier uw schade.

Schade melden op deze pagina is voor klanten met een (private-) leasecontract.

Schade melden aan uw (private-) leaseauto
Meld schade zo snel mogelijk via ons online schadeformulier. Is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan ter plekke, met de tegenpartij, een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier.

Voor het beheren van onze schademeldingen maken wij gebruik van het UBclaims platform van Ubench. Alle e-mails die u ontvangt met betrekking tot uw schade ontvangt u van vwpfs_co@ubench.com. 


Schade in het buitenland

Leg bij schade in het buitenland allereerst de schade zo goed mogelijk vast op foto's. Vraag ook de gegevens van de groene kaart van de tegenpartij op. Vul ter plekke, met de tegenpartij een Europees schadeformulier in en upload deze in het online schadeformulier. Daarnaast is het verstandig aangifte te doen bij de (plaatselijke) politie. Let op: alle gegevens van de tegenpartij moeten door de tegenpartij zelf zijn ingevuld - inclusief een handtekening! Upload het aangifteformulier ook in het online schadeformulier. Zo vindt er een snellere en correcte afhandeling plaats door de verzekeringsmaatschappij.

Ruitschade
Rijdt u in een Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT, Škoda, Porsche of CUPRA en u heeft ruitschade of een ster in uw ruit? Dan kunt u bij de merkdealer terecht voor reparatie. Klik op de merknaam van uw leaseauto en neem contact op met de gewenste dealer voor het maken van een afspraak. Voor alle overige merken belt u met (033) 454 95 53. Laat u ruitschade elders herstellen, dan kan dat tot gevolg hebben dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding hiervan. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan ons advies te volgen. Voor spoedeisende reparaties belt u 24/7 met onze Berijdersdesk via het telefoonnummer
 (033) 454 95 55.

Inbraak 
In geval van inbraakschade en/of diefstal doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze 
BerijdersDesk.

Noodgeval?

Voor dringende zaken als pech en schade aan uw leaseauto kunt u ons 5 dagen per week bereiken via (033) 454 95 55. Na sluitingstijd en in het weekend wordt u automatisch doorgeschakeld met  onze alarmcentrale (ANWB). Direct online pech melden? Klik hier

Inbraak en diefstal
Vervangend vervoer
Schade
Vermissing/diefstal van kentekenplaten
In geval van verlies/diefstal van uw kentekenplaten moet u hiervan aangifte doen bij de politie. Vervolgens kunt u direct naar uw autodealer gaan om nieuwe kentekenplaten te bestellen en te laten monteren.


Vermissing/diefstal van kentekenbewijs/-card
In geval van verlies/diefstal van uw kentekenbewijs/-card moet u hiervan aangifte doen bij de politie. Vervolgens meldt u dit bij onze BerijdersDesk. We vragen dan een nieuwe kentekencard voor u aan. Vraag een nieuwe kentekencard aan.

Vermissing/diefstal van kentekenbewijs/-card en kentekenplaten

Indien zowel uw kentekenbewijs/-card als uw kentekenplaten vermist of gestolen zijn, dan doet u hiervan aangifte bij de politie. Vervolgens meldt u dit bij onze BerijdersDesk. We vragen dan een nieuwe kentekencard voor u aan. Met de nieuwe kentekencard kan uw autodealer nieuwe kentekenplaten bestellen en monteren.

 
Let op! Het eigen risico bij schade (indien van toepassing) en alle kosten voortvloeiend uit het vervangen van kentekenbewijs/-card en/of kentekenplaten zijn voor rekening van uw werkgever.