Schade en diefstal

Schade en diefstal

Schade aan en diefstal van uw leaseauto is erg vervelend. Helaas kan dit altijd gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is, dient zo snel mogelijk aan ons gemeld te worden.

Op deze pagina vindt u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden.

 


Contact

Voor alle vragen en verzoeken m.b.t. uw auto. De BerijdersDesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan we u 7 dagen per week, 24 uur per dag bij.

(033) 454 95 55
Berijdersdesk@vwpfs.nl


Eenzijdige schade melden
Eenzijdige schade melden
Alleen uw auto heeft schade. Heeft u schade aan uw leaseauto en zijn er geen anderen bij betrokken? Meld uw schade dan via onderstaande link.
Eenzijdige schade melden
Tweezijdige schade melden
Tweezijdige schade melden
Heeft u schade en is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan samen het Europees Schadeformulier in en verstuur het via de post of vul het tweezijdige schade formulier in.
Tweezijdige schade melden
Ruitschade
Ruitschade
Heeft u ruitschade (een sterretje of moet uw ruit vervangen worden)? Bel dan met onze BerijderDesk via voor een afspraak. Let op! Voor ruitschade kunt u alleen bij de door ons geselecteerde partners terecht. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan geen afspraken te maken anders dan via onze BerijdersDesk.
Diefstal of vermissing
Diefstal of vermissing
In geval van diefstal of vermissing doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Meer over diefstal en vermissing
Inbraak
Inbraak
In geval van inbraakschade en/of diefstal doet u eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens neemt u contact op met onze BerijdersDesk via (033) 454 95 55.
Meer over inbraak
Documenten aanvragen
Documenten aanvragen