Volkswagen Pon Financial Services uitgeroepen tot Great Place to Work

Geschreven door Het redactieteam
14-7-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam, VWPFS
14-7-2022 | Leesduur 3 min
Great Place to work

Amersfoort, 11 juli 2022 | Volkswagen Pon Financial Services heeft enkele weken geleden meegedaan met het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Great Place to Work. In dit onderzoek geven medewerkers van de organisatie de mate van vertrouwen, trots, werkgeluk, verbinding en plezier binnen de organisatie aan. Op basis van de resultaten van dit onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Afgelopen week ontving de organisatie het officiële certificaat van Great Place to Work en mag het de titel Great Place to Work dragen.

De minimumscore hiervoor is 70%. De medewerkers van Volkswagen Pon Financial Services gaven de organisatie een gemiddelde score van maar liefst 80%. Opvallend hoog was de score van 84% voor kameraadschap en een score van 83% voor respect. Op de dimensies geloofwaardigheid, eerlijkheid en trots werd respectievelijk 79%, 79% en 75% gescoord. 

Trotse medewerkers
Uitblinkers in het onderzoek zijn de mate van tevredenheid over de fysieke veilige werkomgeving waarin een medewerker zichzelf mag en kan zijn, de arbeidsvoorwaarden, de ontwikkelmogelijkheden, de onderlinge samenwerking, het hybride werken, de online coolblueshop waarin medewerkers een professionele thuiswerkplek kunnen bestellen, de vele personeelsactiviteiten die worden georganiseerd en het individueel keuzebudget waarmee de werknemer zelf kan bepalen wanneer en waarvoor hij zijn budget laat uitbetalen.

Over Great Place To Work

Great Place To Work helpt organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever. 

 
Geschreven door Het redactieteam
14-7-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door Het redactieteam | VWPFS @ VWPFS
14-7-2022
Lees meer over:
Delen