Elektrische auto

Digitale facturatie

Duurzaamheid is een onderwerp waar we veel aandacht aan besteden. Daarom versturen we onze facturen zoveel mogelijk digitaal.

Hoe werkt het?
Zodra de factuur klaar staat, ontvangt u een e-mailbericht met een link erin. Via deze link kunt u direct uw factuur bekijken. Als u zich registreert in de Invoice Portal, dan kunt u gebruikmaken van de uitgebreide functionaliteiten die Invoice Portal u biedt zoals uw facturenoverzicht bekijken. Download hiernaast de handleiding van de Invoice Portal.

Voordelen digitale facturatie
  • Het online bekijken, analyseren en eventueel vragen stellen over uw facturen
  • Automatisch inboeken van facturen in uw financiële softwarepakket
  • Al uw facturen zijn online beschikbaar in het factuurarchief

E-mailadres
U heeft van ons bericht gehad over het e-mailadres waar we de factuur naartoe gaan sturen. Indien u dit wilt wijzigen of als het e-mailadres van uw financiële administratie nog niet bij ons bekend is, neemt u dan contact op met uw vaste contactpersoon.


Veilig
Voor het verzenden van de facturen maken we gebruik van de gekwalificeerde digitale handtekening. Dit betekent dat u verzekerd bent van een veilige service die geheel in overeenstemming is met de eisen van de fiscus.

Vragen?
Heeft u toch nog vragen? De meest gestelde vragen vindt u hieronder. Staat uw vraag er niet bij of bent u nog niet over op digitaal factureren, maar wilt u dat wel? Neem dan gerust contact met uw vaste contactpersoon op.