Volkswagen Pon Financial Services omarmt MONO rijden

Geschreven door Het redactieteam
15-12-2021 | Leesduur 2 min
Geschreven door Het redactieteam, VWPFS
15-12-2021 | Leesduur 2 min
Rij MONO
Deze campagne stimuleert ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes, social media of ingewikkelde bediening van navigatie.

Wat is MONO?
MONO betekent één, dus maar met één ding bezig zijn: als je rijdt, houd je je aandacht op één ding, en dat is het verkeer. Navigatie of andere ondersteunende systemen zijn nog op een veilige manier te gebruiken en het gebruik van de telefoon blijft gewoon in stand. Maar het lezen of schrijven van berichten, onderweg intypen van een bestemming of conference calls voeren is uitgeschakeld, zodat een verkeersdeelnemer zijn ogen en aandacht bij de weg houdt.

Hoe werkt MONO?
MONO rijden is heel eenvoudig te regelen via een handige instelling op de telefoon. Door deze instelling wordt texting tijdens het rijden geblokkeerd, waardoor een verkeersdeelnemer niet afgeleid wordt. Hoe dat werkt kunt u hier lezen voor Android en hier voor Apple.

MONO Zakelijk
Natuurlijk is MONO belangrijk voor de verkeersveiligheid, maar er zijn meer voordelen. Ongestoord onderweg zijn draagt ook bij aan het voorkomen van stress, uitval van medewerkers en het terugdringen van schades. Wilt u uw organisatie ook veiliger in het verkeer maken? Download dan hier de flyer van MONO en omarm net als wij de MONO-gedachte.
Geschreven door Het redactieteam
15-12-2021 | Leesduur 2 min
Geschreven door Het redactieteam | VWPFS @ VWPFS
15-12-2021
Lees meer over:
Delen