Beloningen voor mijden ochtendspits A2

Rijdt u geregeld in de ochtendspits tussen Nederweert en Eindhoven? Vanaf 9 januari t/m 22 december 2017 is het mogelijk om te sparen voor leuke cadeaus door het mijden van de ochtendspits. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u zich te registeren op www.spitsmijdenA2.nl

Hoe werkt het
Afgelopen periode zijn de kentekens van alle voertuigen op traject A2 Nederweert/Eindhoven gescand. Op basis van deze gegevens kunt u punten verdienen door de spits te mijden; hoe vaker u de afgelopen periode in de spits heeft gereden, hoe meer punten u kunt verdienen. Voor elke ochtendspits die u mijdt verdient u 400 punten. Deze zijn aan het eind van het project via de webshop in te leveren voor bepaalde producten en cadeaubonnen. Hierbij geldt: 100 punten is gelijk aan 1 euro.

Hoe verdien ik de punten?
De beloningsperiode loopt van 9 januari 2017 t/m 22 december 2017. Je verdient punten als je onderstaande spitsen succesvol weet te mijden:

  • Ochtendspits (06:30 – 09:15 uur) van Nederweert richting Eindhoven.

Rekenvoorbeeld

Het puntentotaal dat u iedere maand kunt verdienen is gebaseerd op het aantal keren dat u vóór uw deelname tijdens de ochtendspits (06.30 - 09.15 uur) op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven bent gesignaleerd en het aantal werkdagen in een beloningsmaand.

Stel u rijdt 3 keer per week in de ochtendspits (tussen 06.30 uur en 09.15 uur) over de A2 van Nederweert richting Eindhoven. U kunt deze spits in totaal drie keer per week mijden; u kunt daarmee 3 x 400 punten = 1.200 punten per week verdienen. In een maand met twintig werkdagen is dit 4.800 punten, wat gelijk staat aan 48 Euro per maand. Voor iedere keer dat u desondanks toch tussen 06.30 uur en 09.15 uur op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven rijdt, worden er punten van dit totaal afgetrokken. De voor u berekende beloning is gebaseerd op uw reisgedrag zoals is gebleken uit het verkeersonderzoek op de A2, dat in november en december 2016 is gehouden.

Beloningen
Vanaf eind februari 2017 zijn de beloningen via de Spitsmijden webshop te bestellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.spitsmijdenA2.nl.

Heeft u liever dat uw kenteken niet gebruikt wordt voor verkeersonderzoeken- en acties? U kunt zich hiervoor afmelden via www.scanmijniet.nl